По пътя към тиранията

По пътя към тиранията
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    27.01.2021
  • Share:

Преститутската пропаганда за бунт на бели супремасисти в деня на инаугурацията доведе до това, че 26,000 национални гвардейци бяха изпратени в окръг Колумбия, за да потушат държавната измяна на Доналд Тръмп. Разбира се, нямаше никакво въстание. Това беше поредната медийна измама, а националните гвардейци не станаха свидетели на никакви инциденти със сигурността.

 

Но сега след като пропагандното шоу свърши, на гвардейците не им позволяват да се приберат у дома. Те или поне мнозина измежду тях се държат по улиците на окръг Колумбия чак до март месец. Защо?


Може би отговорът е, че един милитаризиран град е добър фон за прокарването на законопроект за вътрешния тероризъм, който криминализира употребата на Първата поправка (на американската конституция за свободата на словото, бел.р). 

 

Един град изпълнен с войници създава образ на заплаха и атмосфера, която предразполага към приемането на законопроект за вътрешния тероризъм. Естаблишмънтът иска този закон.

 

Единственият вътрешен тероризъм е този на Антифа и Блек лайфс матър - милициите на демократите, които бяха пуснати срещу бизнесите в Сиатъл, Портланд, Минеаполис, Чикаго, Атланта и други градове. Но не тези демократически милиции са мишена на законопроекта на Байдън за вътрешния тероризъм. Мишената са около 90 милиона американци, които преизбраха Тръмп за президент. 

 

Тези хора трябва да бъдат заглушени и да им се попречи да се организират в политическа партия, която може да подмени републиканците, които макар и да са безполезни за народа, са много полезни за Естаблишмънта. Мич Макконъл е толкова ценен за Естаблишмънта, колкото Нанси Пелоси, Байдън или Хилари.


Слагането на край на алтернативните наративи на този на Естаблишмънта е целта на законопроекта за вътрешния тероризъм. Функцията на националните гвардейци, които биват държани далеч от работата и семейството си, е да пазят Вашингтон от предполагаемо насилие от избирателите на Тръмп, докато демократите и техните медийни проститутки прокарат унищожението на Първата поправка на конституцията. След което ще последва и унищожението на Втората поправка на конституцията.

 

Мислете назад. Помните ли първоначалната война срещу тероризма? Тази война трябваше да бъде срещу „мюсюлмански екстремисти",  които, както се твърди, ни дадоха 11 септември и предстоеше още вътрешен терор. Но войната срещу тероризма не беше срещу мюсюлманските терористи. Това беше война срещу конституционната защита на американския народ.


Конституцията на САЩ и нашата гражданска свобода поеха удара. 

 

Пейтриът актът се отнася за американците, а не за Осама бин Ладен и Ал-Кайда. Именно президентът Джордж Буш беше този, който декларира правото си да задържа американци за неопределено време без надлежния закон. Президентът Обама пък, беше този, който декларира правото си да екзекутира американците само по подозрения, без надлежен закон.

 

Сега, когато Естаблишмънтът и неговите медийни проститутки превърнаха войната срещу мюсюлманските терористи във войната срещу гласоподавателите на Тръмп, те ще използват законопроекта за вътрешния тероризъм, за да допълнят още арсенала си за арестуване на дисиденти.

След като се съгласиха на откраднати избори, американците сега биват водени към тирания.

 

 

Крейг Робъртс,  Превод: СМ

Станете почитател на Класа