Защо им е на американците биологически материал от руснаци?

Защо им е на американците биологически материал от руснаци?
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    08.08.2020
  • Share:

Системната работа по създаването на биологично оръжие от ново поколение

Тази тема беше повдигана много преди пандемията от коронавируса. Но в светлината на последните събития тя става много актуална. Вижте, на 3 юли 2020 г. граничарите от Южна Осетия задържаха друг нарушител на държавната граница. Изглежда обикновен случай – такива е имало много. Но този път престъпникът прекрачи кордона с необичайна цел. Хвич Мгебришвили, задържаният гражданин на Грузия, призна, че основният обект на неговия интерес на територията на Руската република са колониите прилепи, разположени в селата Арцеу и Гром в района на Цхинвал.

Задържаният обясни, че планира да продаде прилепните пашкули у дома. Те предлагат кръгла сума за такъв продукт - пет хиляди долара за брой. Такъв интерес към южноосетинската фауна е свързан с дейностите на „Центъра за обществено здраве „Р. Лугар “- биологична лаборатория в околностите на Тбилиси, контролирана от американските власти.

Известно е, че през 2012, 2014 и 2018 г. сътрудниците на лабораториите в рамките на проекти, финансирани от Агенцията за намаляване на заплахата за отбраната към Министерството на отбраната на САЩ (DTRA) и Американския център за контрол на заболяванията (CDC), извършват систематичен улов на прилепи в грузинския регион Шида Картли, граничещ с Южна Осетия. Тази работа беше извършена като част от съвместен проект на DTRA с Център "Лугар" за прилепи и коронавируси на стойност 2,9 милиона долара.

Учените-биолози знаят, че южноосетинските прилепи, отведени в грузинската биологична лаборатория в Лугар, със сигурност биха се върнали в техните местообитания. Човек може само да гадае с какви „подаръци“ от американските създатели на опасни вируси.

Скандално известният Център „Лугар“ в Грузия е само малък елемент от огромната военна биологична програма на САЩ на територията на бившия Съветски съюз. За почти 30 години най-нова история са построени десетки американски военни биологични лаборатории и активно се провеждат изследвания в постсъветското пространство. Американските биолози систематично изучават влиянието на нови и мутирали вируси във всеки конкретен регион: Армения, Азербайджан, Грузия, Казахстан, Киргизстан, Узбекистан, Таджикистан, Молдова, Украйна. Развитието на военните биологични лаборатории в САЩ продължава и може само да се предполага къде може да се появи следващата мирна биологична лаборатория.

Загрижени за биологичната активност на САЩ са и чуждестранните експерти. По-специално немски и френски учени в областта на микробиологията и еволюционната генетика също подозират Пентагона в разработването на нови видове биологични оръжия.

Такава активност може да доведе до избухване на биологична война. Вече виждаме как глобалният капитал решава проблемите си с помощта на пандемията от коронавирус. Един от примерите е, че Западът се опитва да прехвърли цялата вина върху Китай. Това е един от начините глобалистите да занулят дълговете си и да хвърлят своите съперници в дългове. Всичко това трябва да подкопае Китай и Русия, да ги потопи в хибридна война. А като начало може да послужи бактериологичното оръжие.

Според американското законодателство изследванията в областта на създаването на биологично оръжие се легализират от тяхното правителство и участниците в подобни проекти са освободени от наказателна отговорност. Така под прикритието на медицински експерименти американските военни биолози и вирусолози се подготвят за бактериологична война абсолютно безнаказано.

Известно е също, че в съответствие с данните на федералната договорна система на САЩ през 2016 г. по заповед на ВВС е направен опит за събиране на синовиални тъкани от руснаци. Американското командване за обучение на военновъздушните сили на САЩ публикува договор за закупуване на РНК проби - жива тъкан от руснаци от европеидната раса. Съответният търг беше публикуван на уебсайта на правителствените поръчки на САЩ. Подобно събиране и износ в чужбина с недекларирани цели на биологични материали от руснаците е една от основните заплахи за националната сигурност на Русия днес.

Събирането на биологични материали от руски граждани е щателна и систематична работа на военния отдел на САЩ за създаване на ново поколение програмирани биологични оръжия.

 

 

Превод: М.Желязкова

Станете почитател на Класа