Идва новият човек.....

Идва новият човек.....
  • Written by:  classa.bg**
  • Date:  
    31.10.2016
  • Share:

Мултиетнически мелез, биоробот, без родова памет, без национална и културна идентичност, лишен от право на сънародници и държава, съответно без всякакво схващане за колективен интерес

 

 

 

 

 

Капитализмът умря. Добър или лош, той вече е минало. Добре дошли във времето на световната, корпоративна, фашистка диктатура! Добре дошли в Новия Световен Ред! Добре дошли в света на Оруел! Свят без граници, свят без ценности, без права, без държави и без нации. На корпорациите държави и народи не им трябват. На тях им трябват роби. От къде на къде човешкият материал ще счита, че е народ и като такъв е собственик на земята, която населява, заедно с богатствата и…?

 

 

maxresdefault-2.jpg?fit=685%2C500

 

Те принадлежат на Корпорацията. И от къде на къде възмутително ще предявява претенции за самоуправление? Управлява Негово Величество Пазарът. Но мултикултурализмът и имиграцията ще оправят нещата. Няма нации, няма държави, няма и проблеми. Европеецът, бил той германец, французин, испанец, българин или швед, си отива. Идва новият Човек, т.е. роб. Мултиетнически мелез, биоробот, без родова памет, без национална и културна идентичност, лишен от право на сънародници и държава, съответно без всякакво схващане за колективен интерес. И който, иска или не иска, ще се трови с ГМОта и всякакви канцерогенни боклуци. Ако смятате, че да загине държавата не е толкова страшно, помислете за времето след това.

Станете почитател на Класа