Психопат разкрива как да разпознаваме психопатите

Психопат разкрива как да разпознаваме психопатите
 • Written by:  Ж.Школски
 • Date:  
  05.01.2016
 • Share:
 • Джейкъб Уелс, самопровъзгласил се психопат, е описал как се държи в обществото и е изброил въпросите, които могат да помогнат на хората да идентифицират дали имат психопатични черти, както и как да разпознаем психопатите между хората.
 • Психопатът често представя някои или много от ключовите признаци. По-специално, психопатите често са патологични лъжци и имат много високо самочувствие, те са импулсивни и не се контролират или не поемат отговорност за поведението си, съобщава The Independent.

  Уелс, който събира 34 точки от 40-те най-характерни за психопатите, признава, че начина, по който се отнасяме с другите до голяма степен зависи от обстоятелствата. Той в началото се представя като "нормален", след това Уелс започва да показва истинското си лице и се опитва да спечели доверието на хората по внимателно изчислен начин. Той го постига "предлагайки огромни облаги". "Така аз мога да получа буквално всичко, което е невероятно полезно", пише Уелс.

  Сред въпросите, предложени от Уелс за идентифициране на психопатични черти са следните: " Лъжете ли, за да получите каквото искате?", "Добре ли е да манипулирате другите, за да получите това, което искате?", "Имате ли изблици на гняв, без причини? "," Фалшифицирате ли емоциите? "," Смятате ли, че сте по-добър от другите? ".

Станете почитател на Класа