Дневен хороскоп 9 март

Дневен хороскоп 9 март
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    09.03.2021
  • Share:

ОВЕН (21 март - 20 април)

Ще получите финансови приходи, приятни изненади и ярки впечатления в любовта. Всичко това, ще се превърне в красив калейдоскоп от чувства и емоции. Загуби са възможни, само за тези, които са прекалено безразсъдни и непоследователни в действията си. Вечерта, ще давате съвети на всеки, който иска да уреди личния си живот.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Очаква ви дългоочаквано пътуване, което ще донесе само радостни емоции. Чакахте толкова дълго това, че ще летите от щастие, докато събирате куфарите. В областта на финансите, спестяването ще е приоритет, но не и до степен, да не купувате това, от което се нуждаете. Необвързаните имат шанс, да се влюбят и да завържат нов роман.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Очаква ви важен, но приятен ден. Ще успеете да избягате от изпитанията на съдбата, които жестоко висят над вас. С чувство за хумор, гледайте на всичко, спрете да се самообвинявате и измъчвате от съмнения. Интересна културна програма ви очаква вечерта, така че не мислете да се отказвате.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Предстои ви един натоварен ден, когато дори и за обедна почивка, няма да имате време. Въпреки че, точно за такъв ритъм на живот, сте мечтали. Особено, ако той разгръща пред вас много перспективи за кариера. Основното нещо е, не се конфронтирате с другите, не натрапвайте мнението си и бъдете по-инициативни. В любовта не плувайте по течението.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Ще имате нужда да осъзнаете всичко, което се случва наоколо. Анализирайте всяка своя стъпка и действие, за да излезете от трудните ситуации победител. Романтична среща, ви очаква на път, след което ще искате да промените личния си живот. Във финансовата сфера, засега е тихо, но има вероятност да ви върнат стари дългове.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Заемете се с организационни въпроси, укрепване на авторитета и решаване на битови проблеми. Ако трябва да подписвате важни документи, внимателно проверете всичко. В личния си живот, не пречи да установите ред, в противен случай, ще настане постоянна бъркотия. Възможни са проблеми с нервите и простуди.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Ще ви измъчват неприятни спомени за човек, с когото неотдавна, сте се скарали. Ако се освободите от всички ненужни мисли, скоро ще намерите решение на този проблем. В работата всичко ще е изключително ясно, но с един от колегите ще трябва да поспорите на глас. Основното е, да не преминете на лична основа.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Не ви очаква прекрасен ден, тъй като, ще имате много работа. Имайте предвид, че няма да се отдалечите от задачите си, дори и по време на обедната почивка. Но ще може да докажете професионализма си и да очертаете перспективите за бъдещето. В областта на финансите, ще трябва да измислите такъв ход, че повече да получавате и по-малко да харчите.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ще трябва непрекъснато да комуникирате с хората, както и да давате мъдри съвети на всички. Другите, ще разчитат на вас, ще ви вярват и най-важното, ще ви гледат с уважение. В семейния кръг, също ще трябва да действате като "учител". Много от вашите препоръки, ще бъдат от значение, особено за децата. Вечерта е идеална за срещи.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Kомуникирайте повече с тези, на които бихте искали да направите отлично впечатление. Това могат да бъдат не само колеги или приятели, но и ваши почитатели. Днес мнозина ще ви вярват и ще бъдат убедени във вашата непоклатима честност. Романтично увлечение очаква тези, който не са обвързани в брак. Може би, ще решите да създадете семейство?

ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Нещата в любовта, ще се развиват с бързината на вятъра. Дори ще се страхувате, докъде може да стигне всичко това. Покажете най-добрите си качества на избраника, така че да не го разочаровате. Благодарение на интуицията си, ще може успешно да решите финансовите проблеми. Най-накрая ще получите това, за което сте работили дълго време.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Очакват ви много приятни, ярки и светли събития. Само самите вие, трябва да гледате на света по-позитивно, а не да се гневите за всяка дреболия. Стремително ще се изкачват в кариерата тези, които не остават без работа. Ако поемете малък риск, успешно може да инвестирате в нов проект. Повече вярвайте на себе си, а не на онези, които ви обещават всичко.

Станете почитател на Класа