Моделка се разголи безсрамно

Моделка се разголи безсрамно
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    09.03.2021
  • Share:

Моделка с прякор в мрежата xojem_ се е впуснала в смел експеримент и се е снимала в откровен тоалет за марката Fashion Nova.

 

Момичето е облякло черен комплект, състоящ се от горна част, гол корем и пола с разрези, достигащи до кръста.

Момичето е допълнило визията си с малка чанта, обувки на токчета, обеци  и верижки около врата. Брюнетката закачливо е завъртяла кичур коса в пръстите си, взирайки се в далечината с разсеян поглед.Кадърът се е появил в Instagram на самата марка, както и на страницата на модела, а потребителите са отбелязали един факт. Оказва се, че моделката няма бельо. Разрезите са толкова дълбоки, че брюнетката е трябвало да се откаже от допълнителни дрехи.

 

Моделка се разголи безсрамно без бельо СНИМКИ 18+ - 0

Потребителите обаче изобщо не са се смутили от този нюанс. Те са започнали да правят комплименти на момичето, отбелязвайки, че това облекло перфектно подчертава разкошните й форми.

"Толкова страхотен тоалет", "уау, много красиво", "изглеждаш прекрасно в този тоалет", пишат коментиращите в мрежата.Трябва да се отбележи, че брюнетката често се появява с дрехите на Fashion Nova. Моделката xojem_ е привлякла 389 хиляди последователи със своите съблазнителни форми. Момичето публикува откровени снимки в бикини от различни марки и тесни тоалети, с акцент върху контраста между талията и бедрата.

Станете почитател на Класа