Как изглежда сестрата на Виктория Бекъм

Как изглежда сестрата на Виктория Бекъм
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    08.03.2021
  • Share:

Понякога се случва сестрите или братята на известни личности просто да останат в тяхната сянка. Точно това се случва и с Луиз Адамс - по-малката сестра на бившата спайска, а сега дизайнер - Виктория Бекъм.Луиз е близо 2 години по-млада от Виктория, но това не личи по абсолютно нищо, поне визуално. Двете си приличат, но начинът им на живот е коренно различен. 
По-голямата сестра се къпе в лукс и е известна по цял свят. Малката обаче определено не жъне успехи и няма нищо общо с шоубизнеса. 

В началото на 2010 година отваря магазин за дрехи, който обаче доста бързо фалира.

Личният й живот също не се развива кой знае колко успешно. През 2002 година тя се омъжва за директор на компания за мобилни телефони, но едва 5 години по-късно бракът й се разпада.

 


Според слухове Виктория е платила и двете сватби на сестра си и й е била огромна морална и материална подкрепа при започването на живота й на ново след трудните разводи. 

 Сега Луиз отглежда сама четирите си деца. Наскоро папараци я забелязаха на новото й работно място. Тя си намери работа като шофьор в Ковид център в Есекс. Луиз получава по 13 долара на час.

Това е трудно сравнимо с доходите на сестра й, чието състояние в последните години достига около 335 милиона лири.

"Това е много остър контраст между двете сестри, които са родени в едно и също семейство, но сами са изковали различна съдба", разказват техни познати. 

По думите им Луиз заслужава уважение, че се препитава по честен начин и не се страхува да работи на първа линия с КОВИД.

 

 


Няма как да не отбележим, че въпреки че Адамс е по-малката от двете, то тя определено прилича повече на по-голяма сестра на Виктория, отколкото обратното.

Това обаче не е изненадващо. Виктория харчи месечно хиляди за козметични процедури и посещава различни спа центрове.

Станете почитател на Класа