Нагла свекърва прецака булката

Нагла свекърва прецака булката
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    07.03.2021
  • Share:

Всички знаем, че сякаш по традиция свекървата и избраницата на сина й не винаги се долюбват особено.

Това обаче не е точно такава история. Цялата мрежа ври и кипи след като едно младо момиче разказа историята си и защо сватбата й се проваля заради родителката на нейния възлюбен.

Милиони са буквално шашнати от наглостта на свекървата, която се е запряла като магаре на мост, дори и с цената да развали един от най0хубавите дни в живота на собственото си дете.

Момичето помолило майката на съпруга си да не носи тоалети в розово, бежаво или бяло на сватбата, тъй като с такива цветове ще е сватбената й рокля и не иска да изглеждат еднакво.

"Преди няколко месеца я предупредих. Дори й казах на кои нюанси може да заложи в зависимост от тена й. Тя обаче реши да не ме слуша и избра два тоалета за себе си - един в розово и един в бяло", оплаква се героинята в мрежата. 

Според булката свекървата дори се обадила на много приятели и роднини, за да попита какво е мнението им за роклите. Повечето от тях се опитали да я разубедят, като казали, че е неуважително от нейна страна, особено щом и самата булка я е помолила предварително. 

В отговор обаче наглата свекърва просто им крещяла и навъсено затваряла телефона. 

Младоженецът опитал да успокои избраницата си и й обещал, че ще забрани на майка си да дойде на сватбата с грешен тоалет. 

 

Потребителите в социалните мрежи буквално се наежиха заради станалото и подкрепиха изцяло бъдещата булка: 

"Нека си облече каквото си иска и да си остане у дома", "Това е глупаво, разбирам те", "Свекърва ми дойде на сватбата ми с черна рокля и ръкавици, шапка с мрежичка отпред, сякаш е вдовица. Разбирам те напълно, момиче, с теб съм", Боже, защо свекървите и тъщите създават толкова много проблеми", "Кажи й просто грешен адрес на церемонията".

Дали сватбата ще бъде отменена или наглата свекърва ще отстъпи, скоро ще стане ясно. 

Станете почитател на Класа