Идеалният любовник има тези 8 неща!

Идеалният любовник има тези 8 неща!
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    02.03.2021
  • Share:

Как изглежда идеалният любовник? Е, отговорът на този въпрос дадоха куп жени.

 

Според проучване на OnBuy, направено сред 4550 представителки на нежния пол, се оказа, че най-добрите любовници, че и най-привлекателните, трябва да имат осем определени неща.

Тук не става дума за солидна банкова сметка, скъпа кола, луксозно жилище или други, а за черти на лицето и тялото на мъжа.

 

И така, окосмяването по лицето е обявено за основен признак на идеален сексуален партньор. Според 73 процента от жените брадата придава на мъжете зрялост и бруталност, а също така създава доминиращ образ.

 

На второ място дамите поставиха кафявите очи на мъжете - 71 процента от анкетираните гласуваха за тази „придобивка“. Следващите елементи в списъка бяха пиърсинг (70 процента от гласовете) и татуировки (62 процента от гласовете).

 

Освен това много от анкетираните обвързват привлекателността на даден мъж с това дали има широки рамене. Според тях атлетична фигура и комбинация с косата на лицето показва високо ниво на тестостерон в мъжкото тяло.

 

Жените са категорични: Идеалният любовник има тези 8 неща! - 0

 

Сексуалните черти също включват добре оформени крака (53 процента от гласовете), обръсната глава (40 процента от гласовете) и големи (но поддържани) вежди (36 процента от гласовете).

Станете почитател на Класа