44-г. майка се разголва...

44-г. майка се разголва...
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    24.02.2021
  • Share:

Моделка от сайта OnlyFans твърди, че други майки са се опитвали да изгонят децата й от училище, след като са открили с какво се занимава.

 


44-годишната Тифани Пойндекстър от Северна Калифорния, САЩ, започва да споделя пикантни снимки през 2019 г. и бързо се превръща в една от най-успешните звезди на сайта - печелейки около 110 000 британски лири всеки месец.

Въпреки това, нейната популярност очевидно има и отрицателни последствия.Тифани живее в район, съставен от сплотена католическа общност, заедно с трите си момчета на 8, 10 и 12 години, както и съпруга си Крис на 49 години.

Тифани разказва: „Чувствах се доста непривлекателна, когато преживявах ранна менопауза.Едно от нещата, които се опитахме да направим за брака си, за да е по-вълнуващ, беше публикуването на моя снимка по бикини в Reddit. Това беше идея на Крис и имаше такъв успех, че всички тези хора започнаха да искат още - затова създадохме профил в OnlyFans".През юли 2020 г., обаче, съседи и родители от училището на децата на двойката видяли разголените фотографии.

Майката твърди, че са я обиждали и дори са разпечатвали някои от снимките й и са ги изпращали по имейл до директора, настояващи, че нейните деца нямат място в училището. Освен това другите майки са й оставяли гласови съобщения, изискващи да премести другаде децата си.

За щастие на двойката, директорът на училището по това време е избрал да не се задълбочава със случая.Според Тифани майките са се опитвали да възпрепятстват не само образованието на децата. Те също така са писали на местния свещеник и епископ, както и са направили тайна група във Facebook, за да клюкарстват за семейството.

Американката е споделила: „Заболяваше ме корема всеки път, когато чувах нещо ново. В самото начало си мислех, че ще получа нервен срив".

„Те си мислят, че сигурно правя секс с много мъже, а всъщност не е така! Това е просто гореща секси фантазия на съпруга. "Въпреки неприятните преживявания, Тифани продължава да публикува свои фотографии в OnlyFans, както и техните деца все още посещават училището.

Крис вярва, че това е така, защото той се е свързал директно с властите на училището, за да оправи нещата.Мъжът помага на жена си да прави снимките, когато не са на работа и когато децата са заети или спят. Тифани пък отговаря на съобщения от фенове рано сутринта.

„Не е твърде трудно дори с децата, въпреки че понякога писъците и битките им могат да се чуят на видеото за сайта, записвано в края на деня и Тифани трябва да го повтори, или аз трябва да изрежа звука!“, споделя съпругът на моделката.


Станете почитател на Класа