Порноактрисата Ванеса...

Порноактрисата Ванеса...
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    21.01.2021
  • Share:

Ванеса Сиера, скандалната приятелка на тенисиста Бърнард Томич, получи смъртни заплахи в социалните мрежи заради видео от хотелската стая, в която двамата са карантинирани.

 

Според полицията, популярната с участието си във филми за възрастни Ванеса, е получила над 500 смъртни заплахи след оплакването, че трябва сама да си мие косата заради карантината в Мелбърн.

 

25-годишната Сиера е изолирана в хотелска стая заедно с приятеля си преди старта на Откритото първенство на Австралия по тенис.

 

https://static.webcafe.bg/uploads/images/38/6538/216538/768x432.jpg?_=1611154372

 

Преди дни тя публикува видео, в което изрази огромното си недоволство от условията, които са им предоставили организаторите. Оплака се от храната, от хигиената, от наличието на една-единствена тоалетна и от това, че косата ѝ е мръсна, защото не е свикнала да си я мие сама.

 

"Най-лошото на карантината е, че не си мия косата. Никога не съм си мила косата сама, правят го фризьори по два пъти в седмицата", каза тя в клипа, с който показа как с Томич прекарват времето си в изолация.

 

Сиера твърди, че се е шегувала. Потребителите в социалните мрежи обаче не са разбрали хумора ѝ: "Никога не съм си и помисляла, че ще се събудя и ще видя, че съм получила 500 смъртни заплахи заради коментара за косата", написа тя.

 

 

 

 

"Много е лесно да извадиш две изречения от контекста на 10-минутен влог и да го представиш в негативна светлина в медиите. Повечето тенисисти се оплакват от карантината".

 

Тя твърди, че е "истински, честен и неподправен човек", който "показва нещата такива, каквито са".

 

"Не осъзнавах колко идиоти има на този свят", коментира заплахите порноактрисата.

 

Тя определи храната в хотела като "ла*но" и поръчва за двамата с Томич от Uber Eats.

 

Оплака се още, че Бърнард е веган и трябва да харчи по 200 долара на ден за подходящо меню.

 

енисистът, някога смятан за голям талант, на няколко пъти бе пред отказване от спорта. Но все пак реши да се пусне в квалификациите в Доха и стигна до основната схема на Откритото първенство на Австралия, което стартира на 8 февруари.

 

След успеха над Джон-Патрик Смит с тайбрек в третия сет в последния кръг от пресявките, Бърни бе вбесен от журналистически въпрос дали още е мотивиран да играе тенис.

 

"В момента съм в Доха - отговори той. - Рискувах живота и здравето си, за да бъда тук. Covid-19 е навсякъде около нас, много хора са болни и има цял куп неща, които могат да се объркат. Изложих живота си на риск, за да мога да дойда и да се състезавам. Разбира се, че искам да играя на най-големите турнири. Ако не беше така, щях да прекратя кариерата си. Имам достатъчно пари и мога да си позволя да го направя. Защо изобщо ми задавате такива въпроси? Не го правете повече."

Станете почитател на Класа