За жените и бельото им

За жените и бельото им
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    17.01.2021
  • Share:

Често изборът на бельо се превръща в истинско предизвикателство за една жена. Всяка дама знае, че бельото й хем трябва да й е удобно, за да се чувства комфортно в него, хем трябва и да е секси, за да може да съблазни мъжа до нея когато той свали дрехите й.

 

Обаче изборът на правилното бельо не е никак лесна работа. Оказа се, че повечето дами допускат куп сериозни грешки при покупката на бельото.

 

Е, мили дами, всички знаем, че когато купуваме бельо, не сме напълно сигурни за размера си, не знаем какво да търсим и дори когато купим правилните гащички и сутиен (и всички други артикули), често ги носим не както трябва - което може да съсипе целия ви имидж. 

Именно заради това сега  ще разкрием кои са най-често срещаните грешки при избора на бельо и ще споделям съвети как да ги избегнете.

 

Преди да отидете в магазина за сутиен, направете измервания у дома. В интернет можете лесно да намерите таблици, които ще ви помогнат да определите правилния си размер.

И тук размерът на чашката и обхватът на гърдите са еднакво важни - затова правете точни измервания и не преувеличавайте или подценявайте получените резултати. 

 

Когато избирате бельото си за деня преди да излезете от къщата, то не забравяйте, че въпреки че бельото е под дрехите, в някои ситуации може да се види отстрани (а ако имате късмет и от някой мъж).

Затова опитайте поне да спазвате следното правило - носете светло бельо под светли дрехи, а тъмното бельо под тъмни дрехи, а в идеалния случай изберете бельо, което да съответства на тона на дрехите ви. За това, разбира се, изобщо не е необходимо да имате арсенал от бельо от всякакви нюанси в гардероба. Просто погледнете кои цветове са най-много присъстват във вашия гардероб и изберете бельо в тези нюанси.

 

Най-неприятната грешка може да бъде прекалено стегнатото бельо. Не само, че ще се чувствате некомфортно в тесни гащички и неправилен размер сутиен, но и отстрани може да се види, ако носите плътно прилепнало бельо.

 

Не забравяйте - винаги обръщайте внимание на бельото си. От такива малки, но важни детайли се формира цялостно възприятие на визита ви, а и на собствения ви комфорт.

Станете почитател на Класа