Емилия шокира с офертата

Емилия шокира с офертата
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    16.01.2021
  • Share:

Фолкпевицата Емилия сподели с последователите си в социалните мрежи, че е откликнала на нова изненадваща покана. Това със сигурност ще я отличи от останалите представителки на фолка, което пък силно притесни почитателите й, които се притесниха за бъдещето й в този жанр. 

 

Изпълнителката на хита "Акула" предизвика бурна дискусия с откровението, което направи. Оказа се, че в първите дни на новата година е получила изненадващо обаждане от Агент Тенев - бившият мъж на Кристина Димитрова, а офертата се оказала добра и фолк легендата решила да приеме. 

 

Емилия получила покана да се включи в два нови проекта, които нямат нищо общо с чалгата. В тях ще се включат още величия като Маргарита Хранова, Орлин Горанов, Кристина Димитрова, Теодосии Спасов, Васил Петров, Панайот Панайотов, Сандра Александрова и Хилда Казасян. 

 

https://show.blitz.bg/media/thumbs/202008/950/1597898805_1koritsa.jpg?_=1597901484

 

"Записахме две песни. Едната песен е по случай 50ят юбилей на най-слушаните през годините програми на БНР “Хоризонт” и “Христо Ботев”, която от 4 януари вече е в ефира на радиостанциите. Юбилейната композиция е на Стефан Димитров и аранжимент на Артур Надосян, а стиховете са дело на Агент Тенев. Втората песен е със социална тематика за нея ще ви споделя, когато му дойде времето. Към нея ще има и видеоверсия, която ще ви представя много скоро. Дано и на вас в началото на новата година са ви се случили хубави неща, ако ли не, дано щастливите дни предстоят в живота ни", написа Емилия в Инстаграм и "Фейсбук".

Станете почитател на Класа