Момиче покри тялото си с татуировки

Момиче покри тялото си с татуировки
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    05.12.2020
  • Share:

Джулия Нуно от Калифорния е прекарала 234 часа на дивана за татуиране. И въпреки че изглежда, че вече не е останало свободно пространство, момичето има грандиозни планове. Първата татуировка на американката се появила, когато тя била само на 18 години, съобщава "Дейли Стар". Това било малко цвете хибискус, изобразено на гърдите. Тогава тя дори не подозирала, че една татуировка ще се превърне в истинска зависимост.

 

 

Джулия вече е на 32 години и прилича повече на произведение на изкуството, отколкото на обикновен човек. Увлечението се оказало много скъпо. Досега момичето е похарчило 27 хиляди долара за татуировки. Отначало Джулия оползотворявала свободно пространство по тялото си със завидна скорост, но колкото по-малко ставало то, толкова по-бавно протичал процесът.

 

 

Дълго време тя не се решавала да си обръсне от косата, „разчиствайки" работно пространство за нови рисунки върху кожата. "Винаги съм казвала, че никога няма да си махна косата заради татуировките, защото това е просто лудост. Но когато мястото за нови рисунки свърши, това беше единственото очевидно решение.

 

 

Когато цялата ми кожа бъде в татуировки, просто ще започна да обработвам съществуващите линии, придавайки им яркост", казва Джулия Нуно. Наскоро момичето е преминало към следващия етап, като е нанесла татуировки директно върху гениталиите си. Процедурата се е провела в началото на ноември с татуист от Тексас. Между другото, Нуно е споделила, че позволява на всеки нов автор сам да избира композицията за нея. Сега единствената незаета част от тялото на Джулия е нейното лице. Но, съдейки по страстта на американката, това едва ли ще е за дълго. Флоралният орнамент, нанесен върху слепоочията и скулите, вероятно скоро ще изглежда по-малко самотен.

 

Станете почитател на Класа