Тунинг на Dacia Duster

Тунинг на Dacia Duster
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    29.11.2020
  • Share:

Немското тунинг студио Prior Design показа модификация на един от най-достъпните автомобили в историята си. И този Duster не изглежда никак евтин.

Фирмата Prior Design предлага комплекти за корпуса и персонализиране за луксозни спортни автомобили от немските марки Mercedes-Benz, Audi и Porsche до Rolls-Royce, Bentley, Ferrari и Mclaren.

 

 

Но също така в "менюто" има оферти за Hyundai, Ford, Toyota и Nissan. Сега компанията е решила да предложи комплект за корпус за един от най-популярните кросоувъри в Европа - бюджетния Duster.

 

 

Renault Duster, известен в Европа под марката Dacia, стана известен със своята надеждност, управляемост и достатъчен комфорт на достъпна цена.

 

 

Разбира се, може да се окаже, че тунинг комплектът е по-скъп от самия кросоувър. Автомобилът Duster е занижен от специалистите в ателието, арките на колелата са разширени, добавен е спойлер, а броните са заменени.

 

 

Освен това Duster има тонирана оптика и 19-инчови джанти. Отзад стоят два ауспуха на новата изпускателна система. Но двигателят не е променян, така че кросоувърът не е станал по-бърз.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа