Сашка Васева шокира с...

Сашка Васева шокира с...
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    29.10.2020
  • Share:

Сашка Васева разтърси всичките си фенове с това, което призна наскоро за брака си с Христо Бакърджиев, а думите й със сигурност ще предизвикат вълна от коментари в социалните мрежи.

 

"Не сме се разделили, ама ние целия брак сме разделени. Това не е добре, защото аз нямам подкрепа от никого. Той си има своя живот. Аз не искам да се увеся на някого", признава Дупнишката Мадона.

 

Съпругът на поп фолк ветеранката Христо Бакърджиев в момента живее в Германия, а тя не крие, че комуникацията им е доста сложна и трудна. Тя не търси пари от него, защото не иска да му е в тежест, а и знае, че сумата от 10 000 евро, нужни за операцията на очите й, е непосилна за него.

 

https://zdrave.to/media/source/202010/1603782544_116_24_04.jpg

 

Припомняме, че Сашка е сляпа и с двете очи. Тя загубваше зрението си прогресивно от 2013-та година насам поради атрофия на очния нерв. От същото заболяване страда и Орхан Мурад, но при него е вродено.

"Има клиника в Германия, където лекуват хора с моя проблем чрез електростимулация. Първата процедура струва 10 000 евро, след това е необходима и втора", разказва легендарната певица.

 

Надява се българският народ да й помогне, като всеки дари по малко в дарителската й сметка.

"Действително по нея не е постъпила и една стотинка. Единствено петима мои колеги ми помогнаха с малки суми. Софи Маринова е благородница, даде ми 200 лева. Моят дуетен партньор Райко Кирилов – също. Изненадващо Веселин Маринов също даде 200 лева, защото никога не сме били близки с него.

 

Също изненадващо и много благородно Владо Димов ми даде 200 лева. Тони Стораро ми даде 120 лв. Радо Шишарката също ми даде сто лева, но в по-предишен период. С тях успях да платя някоя сметка за тока и парното, останалите - за храна", разказва Васева пред "Телеграф".

 

https://zdrave.to/media/source/202010/1603782956_0000417293_article2.jpg

 

И допълва, че това са недостатъчни пари, но им благодаря от цялото си сърце, защото не са малко за всеки от тях да ги извади лично от джоба си. "По-странно ми е, че другите хора никои нищо не дава, а постоянно чувам за кампании, където за два дни събират 50 000 лв.", добавя Сашка.

Станете почитател на Класа