Секси надзирателка

Секси надзирателка
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    24.10.2020
  • Share:

Ослепителна моделка може да бъде осъдена заради фатална любов. Красавицата има популярен акаунт в Инстаграм с над 66 хиляди последователи. Участвала е и в конкурс на списание Maxim, но сега всичко може да бъде загубено. Тара Брукс работила в затвора в Сидни като надзирателка.

 

 

 

 

 

Там тя се влюбила в 41-годишния затворник Хасан Зрейку, който бил осъден на година за търговия с наркотици. Дилърът също не останал безразличен. Влюбените опитвали да скрият връзката си, но на 14 февруари - празникът на влюбените, Тара изпратила на затворника картичка, която скоро била намерена.

 

 

По време на разследването затворническите власти открили в килията на Хасан късче хартия с телефонния номер на Тара, а също и други доказателства за връзката им. Станало ясно, че двойката през цялото време си пишела смс-и и общувала с телефонни разговори, пише Daily Mail. Моделката, която се описва като "силна и независима жена", била отстранена от работа и завели дело срещу нея. В началото адвокатът на Тара настоявал, че тя има проблеми с психиката. Но накрая 34-годишната красавица сама си признала, че е била влюбена в затворника. Тя е осъдена на 2 години затвор условно.

Станете почитател на Класа