Щерката на Глория избяга от нея

Щерката на Глория избяга от нея
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    01.10.2020
  • Share:

Симона Загорова реши да избяга далеч от майка си за своя 24-и рожден ден. Със сигурност Глория е нещастна от това внезапно решение на дъщеря си, още повече пък причината да стори това. 

 

Макар в момента пътуванията да не са препоръчителни, щерката на най-голямата фолк звезда у нас се качи на самолета с гаджето си и отиде при баща си. 

 

"Живеем в прекрасен свят, пълен с красота, очарования и приключенство. Няма край на приключенията, които можем да изживеем, само ако ги търсим с отворени очи", написа Симона върху първите снимки от своето ново пътешествие, като за първи път ще пътува с новото си гадже - полицаят Даниел. 

 

https://zdrave.to/media/source/202009/1601453163_1.jpg

 

Симона реши да посрещне родждения си ден в компанията на своя баща Илиян Загоров, който след раздялата с Глория живее в Швеция. Разделят се, когато Симона е още малка, но грижите за нея поема майката. Въпреки всичко, Симона остава привързана към баща си. 

В момента е в при него в Стокхолм, макар Глория да е била против това пътуване. И не че се опитва да я отдалечи от баща й, а защото времето е доста рисковано и властите препоръчват да се пътува само по необходимост. 

 

Илия Загоров за първи път се среща с новото гадже на дъщеря си и вече е даде благословия на техните отношения. Споделил на Симона, че е горд от нейния избор и се надява да съумеят да запазят любовта си чиста.

Станете почитател на Класа