Закопчаха Радост Драганова!

Закопчаха Радост Драганова!
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    23.09.2020
  • Share:

Без скандали и упреци, Paдocт Драганова чинно си плаща наложената глоба. С 30 лв. олеква водещата, след като забравя да пусне съобщение, с което да плати за паркиране в столицата. Радост спокойно изчаква да освободят супер скъпата кола от скобата.

 

Въпреки първоначалния ефект от случката създателката на предаването „Огледала" се отнася с уважение към служителите на центъра за градска мобилност, без да прави скандал. Брюнетката се опитва да отиде на разкрасителни процедури, но малко преди да дойде редът й, я привикват заради неправилното паркиране.

Радост джитка из София със супер къса пола, която едва прикрива добре оформените й задни части. По джапанки и само с портмоне в ръка, Драганова притичва, за да си плати. Водещата на предаването „Мармалад" не се притеснява и не крие огромния белег на коляното си, който ясни cе вижда от късите й тоалети. По време на едно от предаванията Драганова отново се появява облечена в оскъдна рокля и шевовете на де-десния й крак лъсват в ефир.

Оказва се, че малко преди да бъде обявено извънредното ковид положение, Радост претърпява инцидент. Докато кара ски на боровец, бившата спортистка се блъска в друг скиор. Сериозно пострадал е десният крак на звездата, който се оказва, че е счупен на три места. Освен с титаниев пирон, Радост се сдобива и с пет шева, пише „България Днес“.

Това обаче по никакъв начин не притеснява колоритната журналистка, която носи все по-къси дрехи.

Станете почитател на Класа