Дневен хороскоп 18 септември

Дневен хороскоп 18 септември
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    18.09.2020
  • Share:

ОВЕН (21 март - 20 април)

Очаквате с нетърпение предстоящите събития. Настроени сте позитивно и сте готови за нещо ново каквото и да е, само и само да не се връщате към работната рутина. Вашият ентусиазъм обаче няма да продължи толкова дълго, колкото бихте искали. Някой ще ви заинтересува с интересна нова възможност и ще ви е трудно да решите какво да изберете – предсказуемото или новото.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

В началото на деня може да решите важните проблеми, ако правилно прецените сложността им. Неоснователният оптимизъм е опасен. Ако смятате, че всичко от само себе си ще се развие по най-добрият начин, вероятно ще бъдете разочаровани. Но може да постигнете успех, ако положите усилия. Така че, бъдете готови да работите.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

В случващата се днес ситуация ще имате много по-малко възможности за избор, отколкото първоначално сте планирали. Може да се разстроите толкова, че да не успявате да мислите рационално. Често взимате важни решения набързо, но днес ще имате възможност да намерите нов подход, използвайки ума си, а не интуицията.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Вие сте изключително добри събеседници и хората около вас наистина с интерес ви слушат. Очевидно с вашето красноречие и способност да убеждавате, се опитвате да въздействате на хората и да ги убедите във вашата гледна точка. Привличането на някои личности на ваша страна, може да допринесе за по-нататъшното ви развитие. Основното нещо е да не прекалявате.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Днес в работата и ученето е малко вероятно, да постигнете значителен успех: неблагоприятните обстоятелства, както и активните действия на тайни недоброжелатели и стари врагове, ще пречат. Трябва да внимавате с парите, тъй като вероятността за финансови загуби е голяма. Не бързайте с покупките. Събитията ще се развиват по-бавно, отколкото бихте искали и е по-добре да не насилвате нещата. Денят е подходящ за научаване на нови неща и възможност да получите информация, която скоро ще ви бъде полезна.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Броят на отговорните задачи днес, може да потисне желанието ви да работите. За щастие знаете как да подхождате рационално към подобни ситуации и може да настроите мислите си на положителен резултат. Насочете енергията си към себеизразяване, защото всички ваши постъпки и решения, ви отвърждават като личност и оформят бъдещият ви живот.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Днес ще се опитате да скриете истинските си чувства от другите под завесата на доброто си настроение. Само че няма да може дълго да пазите емоциите в себе си, защото рано или късно някой ще ви ядоса. Вместо да изразявате рязко агресията си, насочете я в правилната посока, където тя ще работи във ваша полза.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Трудно е някой да ви заблуди, защото почти винаги виждате напълно даден човек и веднага разбирате дали той ви казва истината или не. Днес обаче заради вашето нетърпение, може погрешно да разберете емоциите на някой човек. Дори ако смятате, че вашата интуиция не ви подвежда, не правете прибързани заключения - наблюдавайте този човек поне няколко дни.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Исчислили сте всички резултати от скорошния си план, въпреки това обстоятелствата не се развиват във ваша полза. Обидно е да осъзнаете, че по-голямата част от плановете ви сега са без значение. Бъдете търпеливи и измислете нов подход за решаване на проблемите. Само не позволявайте на хармонията и реда да бъдат нарушени, докато сте в търсене на решение.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Сутринта най-трудното няма да бъде решаването на важните въпроси и справянето с объркващи проблеми, а запазване на спокойствието. Не трябва да се изнервяте, дори ако изглежда, че имате основателни причини за това. Разумността и сериозният подход към всичко, ще ви позволи да успеете там, където другите се провалят. Трябва да внимавате с нови познати: намеренията им може да не са изобщо това, което мислите.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Днес нещата в работата, няма да се развиват много добре. Някои разногласия в екипа ще бъдат разрешени, ако обсъдите финансовата страна на вашия проект. Също така би било разумно да споделяте отговорностите с колегите, в противен случай работата ще се проточи дълго време. Не предполагайте наивно, че ако отлагате проблемите, ще бъде по-лесно да ги разрешите. Трябва да намерите компромис и да завършите започнатото бързо.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Вашият навик да изглаждате острите теми при решаване на проблемите във взаимоотношенията е разбираем. Често чувате само това, което искате и пренебрегвате думите на вашата половинка. За щастие не е нужно да постигате абсолютно съгласие, по всеки възникващ проблем, но все пак е добре да се научите да слушате събеседника си и да вземете предвид неговото мнение.

Станете почитател на Класа