Кейт разби долните лъжи

Кейт разби долните лъжи
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    10.08.2020
  • Share:

Въпреки, че от доста време Меган Маркъл не е част от британското кралско семейство, скандалите, които тя успя да забърка, продължават да горят с пълна сила. За малкото време, което прекара сред британските кралски особи бившата холивудска актриса наговори какви ли не неща за тях.

 

Като че ли най-голям трън в очите на Меган бе бъдещата британска кралица – Кейт Мидълтън.

 

 

 

Така например преди време споделихме какви са причините Меган да мрази до полуда Кейт

Редом с това се оказа, че заради безотговорното поведение на бившата холивудска актриса семейството на херцозите на Кеймбридж е направо съсипано.

Меган не веднъж се жалеше, че Кейт не я била приела добре и я мразела. Но експерт по протокола извади снимки, предоставени му лично от Кейт, с които разби долните лъжи на Меган.

Анализите на публикуваните в британските медии фрагменти от книгата за Хари и Меган „В търсене на свободата“ продължават на пълни обороти. Най-коментирани са онези цитати, в които принцът и жена му се жалват от враждебното поведение на Уилям и Кейт. 

Авторите на биографията Омид Скоби и Каролин Дюран директно обвиняват бъдещата кралица, че „не е приела Меган достатъчно топло и гостоприемно и дори е избягвала да разговаря с нея“. 

Представител на Мидълтън отрече тази версия пред “The Mail on Sunday”. Ето и коментарът на експерта Кристен Мейнцер, който се базира върху няколко снимки, предоставени от Кейт. На тях се вижда, че двете двойки са заедно на празниците, както и на официални и неофициални събития.

 

 

Някои от фотосите са от Анмър хол, където Уилям, Кейт и децата им се забавляват с Хари и Меган. Един от кадрите е от пролетта на 2019-а – на него Кейт е прегърнала вече много бременната Меган пред огромна тълпа в Уестминстърското абатство. Двете си шепнат нещо на ухото и се усмихват една на друга. 

 

 

На снимка от турнира Уимбълдън снахите на Чарлз отново са рамо до рамо и си говорят съвсем по роднински.

 

 

„Те се радват на компанията си. В поведението им няма нищо негативно. Така че написаното в книгата за тяхната вражда е лъжа“, категорична е Мейнцер, изтъквайки противоречието между запечатаното на снимките и тиражираното в бъдещия бестелър „В търсене на свободата“.

Станете почитател на Класа