Камелия с неочаквано признание

Камелия с неочаквано признание
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    09.08.2020
  • Share:

Мъжът до Огън момичето на поп фолка Камелия - Цветин е известен от години и въпреки това певицата рядко си позволява да разкрива подробности за отношенията им.

 

Когато обаче реши да го направи, го прави така, че да предизвика всеобщи реакции, най-вече от страна на последователите си в социалните мрежи.

 

https://zdrave.to/media/source/202008/1596953885_kameliia_priiatelstvo_mejdu_kolegi_ne_sashtestvuva_moiat_nai_dobar_priiatel_e_cvetin_1.jpg

 

"Приятелство между колеги не съществува. За да бъдат двама колеги, двама души приятели, и в същото време колеги, те трябва да са много израснали като хора, като човешки същества вътрешно. Приятелството е чисто споделяне, подкрепа. То не е състезание", сподели фолкзвездата в интервю за "Телеграф".
И добави, Цветин е не само мъжът до нея, но и най-добрият й приятел.
"Да, той е най-добрият ми приятел, защото за мен приятелството включва всичко. Да те познава един човек такъв, какъвто, дори ти не се познаваш, да нямаш срам, да нямаш страх. Да се разкриеш, да се разтвориш емоционално в слабости, трудности - това е приятелството.

Да си сигурен, че той няма да злоупотреби с доверието ти, няма да ти навреди, че помощта и съветите му са чисти - това за мен е приятелството и аз го имам в очите на Цветин и цялото му присъствие в моя живот. Това е дълъг път. Ние също сме имали трудни моменти с раздели.

 

https://zdrave.to/media/source/202008/1596954057_21255.jpg

 

Всеки си има остри връхчета, които не е нужно да затъпяваш, А да напаснеш с другия, така че да не губиш себе си, но да не загубиш човека, когото обичаш.  И да не го наранят тези остри връхчета".
Изпълнителката разкрива още, че е от хората, които не могат да си мълчат, но дори и когато е много гневна, бързо й минава. За разлика от Цветин, който е обратното - обича при определена ситуация да се затваря и да мълчи. В началото това дразнило изпълнителката, но с времето се напаснали.

Станете почитател на Класа