Младоженка взриви мрежата

Младоженка взриви мрежата
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    15.07.2020
  • Share:

Сватбеният ден е един от най-значимите моменти в живота на всяка жена. Младоженка и бъдещият й съпруг, че и роднините им, дават мило и драго всичко да е перфектно – от менюто, до мястото на веселието чак до най-малкия детайл. Безспорно най-важният акцент от една сватба е облеклото на младоженката. Булчинската рокля кара всеки да „Ах“-не щом младоженката.

 

Е, понякога обаче това изумление не е защото булката е красива, а точно обратното – пълен потрес.

Преди време от споделихме най-лошите сватбени снимки, които подлудиха мрежата. Редом с това се появи снимка на сватбена рокля, заради която социалните платформи прегряха.

Публикувахме фотос и на една безумно разголена булка, а това, което една свекърва навлече на сватбата на сина й успя да шокира всички.

Точно когато интернет потребителите си мислеха, че са видели целия разврат и кич на света се появи снимка на една безумно разпищолена булка. Тя бе толкова разголена, че най-интимните й части бяха на показ.

Младоженката бе „облякла“ прозрачна тюлена пола, под която дупето й бе изцяло на показ. Не само това – горната част на роклята й също бе доста оскъдна. 

 

 

„Що за излагация?“; „Сякаш е на фотосесия от порно филм, а не е на собствената й сватба“; „Господи, прибери си вересиите!“; „И някой мъж е решил да се венчае за тази безсрамна развартница?“; „Леле, как не я било срам да се появи пред всичките й роднини и близки на мъжа й в този вид“ – това са малка част от коментарите, които интернет потребителите написаха под скандалната снимка на разголената булка.

 

 

Станете почитател на Класа