Галена пипна K-19

Галена пипна K-19
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    07.07.2020
  • Share:

Коронавирусът е все още тук и щурмува с пълна сила, а най-лошото като че ли тепърва предстои. Дискотеките отгориха врати, а вече имаме заразена и първа чалга звезда. 

 

Топ изпълнителката Галена е пипнала вируса и в момента се лекува в домашни условия, издадоха пред наш репортер хора от кухнята на музикална компания "Пайнер". Все още не се знае дали е заразила мъжа си и двете им деца. Има друг по-притеснителен момент, който ще се окаже повратен за страната ни. 

 

https://zdrave.to/media/source/202007/1594102614_4d.jpg

 

Изпълнителката на "Феноменален" е отменила всички участия за неопределен период от време. Ще й се наложи цял месец да бъде изолирана от света и да прекара лятото затворена вкъщи.

Не е ясно от къде се е заразила, тъй като през последния половин месец имаше няколко клубни изяви, където се е виждала смного хора. Това е и притеснителното, тъй като се очаква голям бум на заразени от певицата. 

 

https://zdrave.to/media/source/202007/1594102615_8_1.jpg

 

Сред хората, с които Галена се е виждала дни, преди да разбере, че е заразена, има доста популярни лчиности. Смядовската звезда е имала съвместно участие с Фики и DJ  Дамян, а както се досещате, не са спазвали никаква дистанция помежду си. 

 

https://show.blitz.bg/media/thumbs/202007/950/1594102614_5d.jpg?_=1594102892

 

Последното й участие пък е в семейния комплекс в Арбанаси, който бил претъпкан с абитуриенти, които в момента стискат палци тестовете им да се окажа отрицателни. От снимките в официалния профил на певицата във "Фейсбук" виждаме, че не е спазила препоръчителната дистанция и се прегръща и целува със вои верни почитатели, без да подозира, че е заразена с най-коварния вирус, който спря целия свят и светлина в тунела все още не се вижда.

 

Съветваме всички, които са били на участия на Галена през последната седмица незабавно да си направят тест за коронавирус, за да ограничат евентуалното му разрастване.

Станете почитател на Класа