Страх скова Зейнеб

Страх скова Зейнеб
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    01.07.2020
  • Share:

Зейнеб Маджурова, която роди преди година и половина, все още е подвластна на жестоки страхове, които не й дават мира. Бившата чаровна репортерка на Гала се оказа прекалено суеверна и последствията са налице.

 

Въпреки че е минала повече от година, Зейнеб все още пази дъщеричката си Мириам, която засега са виждали само най-близките й хора. Причината е неистов страх в блондинката, която се притеснява от уроки и недоброжелателни погледи.

 

 

Подобно е поведението и на синоптичката Никол Станкулова, която също не показва детето си - вероятно също заради суеверия - така, както, например, без притеснения го прави колежката й Гери Малкоданска.

Всъщност много родни личности с удоволствие позират с децата си в социалните мрежи и нямат никакви притеснения, за Зейнеб обаче, нещата седяли по-различно. Самата тя от край време вярвала в уроки, "лоши очи" и други подобни суеверия. Освен това не искала личния й живот да става публично достояние - както е известно бащата на малката Мириам е милионерският наследник Стоян Балевски, с когото дори се говори, че са сключили тайно брак по време на бременността на блондинката.

 

 

Името на дъщеря си - Мириам пък, е разновидност на традиционото Мария, има еврейски произход и означава "любима, желана", 

Припомняме, че Зейнеб разкри, че очаква дете в предаването "На кафе", където работеше като репортерка, след което излезе в майчинство и по всичко изглежда, че не възнамерява скоро да се връща в телевизията.

 

Станете почитател на Класа