Наталия Симеонова разтърси с...

Наталия Симеонова разтърси с...
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    21.05.2020
  • Share:

Името на тв водещата Наталия Симеонова винаги ще се свързва с емблематичното й предаване "Море от любов", в което тя е събрала десетки двойки. В личния си живот обаче, вероятно за изненада на мнозина, блондинката е сама, без мъж до себе си.

 

Въпреки несполуките на любовния фронт обаче, в скорошно интервю Наталия се оказа по-открита отвсякога, като не спести нищо от онова, което преживява от доста време в душата си.

 

https://zdrave.to/media/source/202005/1589835581_1549619632_nataliya_2.jpg

 

"Сама съм, нямам мъж до мен", заяви тя и след това пояснява, че така и не успява до момента да намери точния човек за себе си, въпреки че не се е отказала да го търси.

"Имах връзки и след Денис Ризов, не е като да не е имало човек до мен. Но не обичам да говоря за личния си живот, нито за нещата които стават около мен", добави още чаровната блондинка, която преди години не оставяше нито един мъж равнодушен.

Ще се изненадате да разберете още, че въпреки че от години не е на екран, Наталия Симеонова не е спирала да развива себе си в най-различни други поприща. В момента, например, тя озвучава книги, а в последния си проект дава глас за аудио варианта на новата книга на Николай Йорданов "Не казвай на мама". Наталия написа и два текста за песни на бившата си изгора - рокаджията Станислав Сланев - Стенли, с когого дълги години бяха в обтегнати отношения, но ледовете вече са стопени, пише "Хотнюз".

 

https://zdrave.to/media/source/202005/1589835581_1575762261_untitled_collage.jpg

 

Припомняме, че Наталия и Стенли бяха гаджета и творчески тандем в началото на 90-те, като тя е автор на текстовете на всички хитове на певеца от албумите "Сълзите на скитника" и "Пътят към храма".

"В момента се радвам най-вече на дъщеря си Виктория се и съм в прекрасни отношения с Денис Ризов, с когото сме разделени от много време, но душите ни ще си останат близки за цял живот", сподели Наталия на рождения ден на рокаджията, който в момента живее в САЩ и не смята се прибира у нас.

Станете почитател на Класа