Кошмар живота на Асен Блатечки

Кошмар живота на Асен Блатечки
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    08.04.2020
  • Share:

Социалната изолация и липсата на ангажименти заради нея съвсем не е единственото, което тревожи Асен Блатечки. Актьорът, когото в момента гледаме в главната роля на новия сериал на Нова тв "Ягодова луна", изживява един от големите си кошмари в личен план.

 

Преди около месец, когато още положението изобщо не беше толкова затегнато, колкото е към днешна дата и животът все още протичаше по нормалния начин, Блатечки си купи ново жилище. Актьорът теглил ипотечен кредит за имот от 120 квадратни метра, както и за неговия ремонт и луксозното му обзавеждане.

 

https://zdrave.to/media/source/202004/1586118047_dilyana.png

 

Заради фосмажорните обстоятелства обаче, сега любимият на красавицата Диляна Попова не може да изплаща общия им дом, защото е без работа от 8 март насам, когато заради коронавируса всички театри в страната затвориха врати, а няма и яснота кога отново ще работи, пише "Уикенд".

 

Кошмар вгорчи живота на Асен Блатечки СНИМКИ - 0

 

Още тогава моделката Диляна Попова изрази мнение, че според нея положението не е извънредно, а направо военно, а причината за гневните изблици и при двамата със сигурност в случая е най-вече финансова.

Новият аристократичен апартамент на двойката, който според информациите струва близо 400 хиляди лева, се намира не къде да е, а на централната софийска улица "Уилям Гладстон" и е обзаведен по последен писък на модата - с мебели, поръчани от Италия и Австрия, избрани от професионален интериорен дизайнер.

 

https://zdrave.to/media/source/202004/1586119284_dilyana_1.png

 

Парадоксът в случая е, че Асен Блатечки е един от най-добре платените актьори в България в момента, а Диляна Попова - една от най-успешните и търсени моделки, но въпреки това им се наложило да теглят ипотечен кредит, за да сбъднат мечтата си за съвършен общ дом.

Бой за билети във Варна, Блатечки е замесен СНИМКА

Актьорът не може да се запише даже и на трудовата борса в момента, тъй като се води "свободен артист", а най-новият му филм "Останалото е пепел", в който участва и Диляна, така и не пожъна успех в кината, защото излизането му по екраните съвпадна с обявяването на мерките срещу заразата.

 

Блатечки има и допълнителни задължения към голямата си дъщеря – плод на прекратената връзка с бившата му жена Катерина.

Станете почитател на Класа