Съсипа Меган Фокс

Съсипа Меган Фокс
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    05.04.2020
  • Share:

33-годишната звезда от "Трансформърс" и майка на 3 деца Меган Фокс от няколко години заема челни места в класациите за най-красивите жени в Холивуд. 

Кендъл Дженър навлече къси панталонки и се видя нещо много срамно СНИМКА

Снимка от последните дни обаче меко казано съсипа звездата, а с нейния имидж на секссимвол  най-вероятно е свършено завинаги.


Фокс винаги е предизвиквала възхищение, защото въпреки трите си деца има визия на модел. Красивите черти на лицето й, пасваха идеално на перфектните форми на тялото й. Уви, случайни кадри съсипаха това впечатление за нея.


Ясно е, че когато човек отива до магазина, за да си напазарува, не се гримира и не слага най-новите си дрехи. Това обаче не пречи той да изглежда спретнат и добре.

Актрисата бе забелязана да посещава близък до дома й супермаркет в скандален външен вид - тя е с клин, изцапан с бели боклучета по него, както и с изпокъсана тениска, която видимо е така от прекалено носене.

 


Зад този домашен комфорт пък се тресеше бюстът на звездата, която явно бе хукнала да пазарува без сутиен.

 

 

Тази и визия говори преди всичко за тоталната липса на желание на Меган да се грижи за себе си и да полага дори минимални усилия за външния си вид. Все пак е възможно Фокс просто наистина да няма време от грижи за съпруга й и трите им деца. 

 

 

Все пак не може да отречем, че от блясъка на Фокс не е останало нищо, а съпругът й може да се похвали, че е женен за две напълно различни дами. А вие какво мислите?

Станете почитател на Класа