Жените с тези имена са...

Жените с тези имена са...
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    22.02.2020
  • Share:

Хора, които са увлечени от езотериката са наясно, че имената наистина могат да повлияят на характера на човек. 

 

Оказва се, че според учените има 5 женски имена, които правят притежателките им нетърпими, а характерът им много тежък. 

Името на човек е най-важното нещо, което той има. Казват, че то дори може да предопредели съдбата на носителя му.

Оказа се, че има мъже, които носят определени четири имена и са много опасни, а пък други са орисани да бъдат „мъже под чехъл“.

 

Виктория

Името говори само за себе си. Тези хора се стремят да са първи във всичко, с което се заемат. Тези дами са много прями и линията между истината и грубостта понякога просто липсва. 

Тези жени не са срамежливи и се случва да не зачитат чувствата на другите. Те са страхотни манипулаторки и понякога могат да направят интрига. Виктория може да гледа на конфликтите, дори и семейните, като на театрална постановка. 

 

Кристина

Тези дами са твърде емоционални и смятат себе си за много по-интелигентни от другите. Ето защо често се опитват да налагат мнението си по всеки въпрос и това често води до конфликти. 

Склонна е да се държи арогантно с всички, които смята, че превъзхожда, без значение кой точно стои пред нея. 

 

Александра

Жените, които носят това име, имат мъжествена енергия. Те обичат да се състезават и да печелят. Често са склонни да се включат в "битка" и чак след това да се замислят дали въобще има смисъл да го правят. 

Те са способни да прехвърлят вината за своите грешки на други хора. Често им е трудно да съхранят отношенията си с мъжете, защото са много лицемерни.

Поведението им с околните често зависи главно от настроението им. 

 

Ина

Това са жени с горещ нрав. Те са нетърпеливи, а тези им черти се проявяват още в ранна детска възраст. 

Дамите с името Ина имат силно развито чувство за справедливост. Често се впускат в защита на "несправедливо обвинени", което пък провокира конфликти. 

Ина е добър организатор и оратор и лесно може да се превърне в любимка на шефовете, ако не беше жаждата й за внимание от всички и нарцисизма. 

 

Светлана

Тези дами се нуждаят от непрестанно внимание още от детството си. Склонни са да помнят дълго време дори дребни обиди. Във всяка връзка заемат атакуваща позиция и нападат половинката си дори за най-дребните и маловажни неща. 

Много е лошо, ако тези дами са шефове и имат лидерска позиция - подчинените им не знаят какво да очакват. Отношението им зависи изцяло от настроението и личното й отношение.

Станете почитател на Класа