3 бона за лукс круиз с Веско Маринов

3 бона за лукс круиз с Веско Маринов
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    21.02.2020
  • Share:

Плеяда от естрадни звезди действа като притегателна сила за любителите на петзвездните пътешествията по вода. Веселин Маринов, Силвия Кацарова и Росица Кирилова ще дадат тон за песен на луксозен круиз с името „Перлите на Севера“, а в ролята на водещ ще влезе Богдан Томов.

 

Ентусиастите трябва да броят по минимум 3097 лева на човек, за да пътуват осем дни под музикалния съпровод на тези и други изпълнители, пише в. Монитор

Като това е офертата за ранно записване, която след по-малко от месец ще скочи с 200 лева.

Става въпрос за круиз на един от най-луксозните лайнери „Коста Маджика“ със специална българска програма на борда по случай 6 септември - Деня на Съединението. В шоуто ще се включат и фолклорни певци.

Круизният кораб е построен през 2003-а и следващата година е пуснат по вода. Той е дълъг над 272 м и е широк 35,5 м. Петзвездният плавателен съд разполага с 1358 каюти и общ капацитет от 3470 пътници, за които се грижат 1027 души екипаж. 

 

 

На борда има мултифункционално спортно игрище, три басейна, пет джакузита, водна пързалка, фитнес и спа център. 

Корабът разполага и със заведения, сред които дискотека, пиано бар, коктейл барове, бар за пушачи, магазини, няколко ресторанта и театър с различни представления всяка вечер.

Спирките на лайнера са Стокхолм, Хелзинки, Санкт Петербург и Талин. Стартовата дата е 5 септември. Във всеки град са организирани и разходки по суша, които се заплащат допълнително.

Така например за обиколка около известния открит пазар Каупатори на стария град (където се помещават площадът на Сената, катедралата, университетът, правителственият дворец и паметникът на руския император Александър II), Финландския национален музей, залата за концерти и конгреси „Финландия“ и скалната църква Темппелиаукио в Хелзинки се доплаща по около 100 лв. на човек.

Веско Маринов вече има опит с круизните изяви, и то на национални празници. Изпълнителят на „Горчиво вино“ бе гвоздеят в програмата на един от най-луксозните лейнери „Коста Диадема“ миналия 22 септември – Деня на Независимостта. Тогава най-евтините оферти за пътуването по Средиземноморието почваха от 2465 лв. на човек.

Станете почитател на Класа