Дневен хороскоп 16 февруари

Дневен хороскоп 16 февруари
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    16.02.2020
  • Share:

ОВЕН (21 март - 20 април)

Днес е възможна критика, от страна на шефовете. Но това няма да намали интереса ви към проектите, които са ви предложили да изпълните. Обърнете внимание на здравето си, спрете пушенето и преяждането вечерта. Възможни са трудности на пътя, ако шофирате собствен автомобил. Следобед, може да получите добри новини свързани с пари.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не трябва да бързате, докато работите, от вашата бързина работата няма да стане по-качествена. Трябва да сте точни и акуратни, особено в дребните неща. Отлично ще се развиват ремонти в дома, на колата, изграждане на гараж или вила, както и други битови въпроси. Проблемите във финансите, ще решите по-бързо от обикновено.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Възможни са неочаквани проблеми в материалната сфера. Ще почувствате какво означава думата "криза", когато поискате да купите нещо много скъпо. Незначително триене, може да възникне с далечен роднина. Дори по телефона, ще успеете да поспорите с някой, който е по-стар и по-мъдър. Само не преминавайте, на лична основа.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Днес по-добре не влизайте в директен сблъсък, с конкуренти и противници. Оставете ги "да се пекат в собствения си огън", а вие само гледайте и си правете заключения. В процеса на активна работа отделете време за почивка, не се претоварвайте физически и спазвайте диета. Вечерта е добре, да поплувате в басейн или релаксирате в сауна.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Днес бъдете по-дипломатични, за да не нарушите любовната идилия, която сте построили със собствените си ръце. Ако любимият иска да говори с вас откровено, тогава се съгласете. Освен това, е време за такъв разговор. Ситуацията с парите ще се подобри веднага, като подпишете доходоносен договор и получите добра сума.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Не трябва да се подавате на любовните страсти и да се увличате от чувствата. Жаждата за повече емоции, може да бъде катастрофална. Особено за здравето. Приемете финансовите проблеми спокойно, дори богатите имат такива. Тези които наскоро са открили свои бизнес, имат всички шансове да сключат добър договор с чужда фирма.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Трябва да обърнете по-голямо внимание на семейството, домашните задължения и ежедневните дела. Ако днес не сте на работа, не мислете за нея. Намерете си хоби и се занимавайте с него, през свободното си време. Късмета ще се усмихне на тези, които ще се отправят на бизнес пътуване. Ще срещнете по пътя много важни и най-главното, перспективни хора.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ще трябва да преглътнете гордостта си, за да хармонизирате отношенията с любимия си човек. Понякога това помага. Ако чувствата са искрени, тогава не съжалявайте за нищо. Очакват се малки затруднения във финансовия сектор. Тези, които разчитат на премия, ще я получат, но в оскъден размер.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Днес трябва да намерите време, както за почивка, така и за работа. Между другото, не забравяйте за здравословния начин на живот. Обещали сте си, да се занимавате със спорт? Обещанията трябва да се спазват. В любовта, може да сте малко по-капризни, така ще получите своето. Но само в умерени количества, за да не изплашите новия си избраник.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Днес всичко ще ви се получава, но с известна интелигентност и предпазливост. Предпазните мерки, ще помогнат да избегнете нови проблеми и да съхраните здравето си. Ходът на събитията в любовната сфера, няма да се промени. Толкова сериозно сте настроени по отношение на официалните отношения, че дори убежденията и съветите на роднини, няма да ви спрат.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Очаква ви един спокоен ден. Толкова често се случва, след буря. Не мислете предварително, за нещо, което може да не се сбъдне. С колегите са възможни сериозни конфликти, ако започнете да се гневите и възмущавате по някаква причина. Благодарение на обаждане от дългогодишен приятел, ще успеете да балансирате емоциите си. Погрижете се за нервната си система.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес сами ще умножите проблемите си, когато започнете да обвинявате другите за вашите неприятности. Е, кой е виновен за това, че сте неикономични, непоследователни и небрежни? Дори в сферата на любовта, ще направите такива неща, че след това ще ви е срам да гледате в очите любимия човек. Кратко пътуване ще донесе малка, но приятна печалба.

Станете почитател на Класа