5 любопитни факта за Кейт Мидълтън

5 любопитни факта за Кейт Мидълтън
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    28.01.2020
  • Share:

Не минава и ден, в който херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън да не събере овациите на публиката.

 

Тя винаги успява да предизвика възхищение или с тоалета си за поредното благотворително събитие, или с готовността си да влезе в ролята на състрадателна сестра за по-малкия брат на съпруга си. Или пък заради умилителните снимки с очарователните си дечица.

Милиони хора от цял свят са вторачили поглед в съпругата на принц Уилям и следят много внимателно какво се случва с любимката им.

В биографията на Катрин Кеймбриджска обаче има доста любопитни детайли, които убягват дори и най-големите й почитатели.

 

 

Преди да се запише в университета "Сейнт Андрюс" - едно от най-старите и престижни учебни заведения във Великобритания, и да срещне скромното момче, представящо се с псевдонима Уил Уелс, цяла година е живяла във Флоренция.

 

 

В Италия тя е изучава ренесансово изкуство, след което заминава на благотворително пътешествие до Чили.

Нещо повече - в спалнята й имало плакат на този красив мъж.

"Седяхме и разговаряхме за всички момчета в училището, които харесвахме. Но Катрин винаги казваше, че не харесва нито един от тях - изглеждали й някак груби.

 

 

А след това се пошегува: "Никой от тях не прилича на принц Уилям", разказва приятел на херцогинята в книгата на Андрю Мортън "Уилям и Катрин: Тяхната история".

ще ви разкрием пет любопитни факта за херцогинята, за които дори не сте и подозирали. Кейт би могла да стане известен историк. Подобно на повечето британски тийнейджъри от 90-те, Кейт е била луда по младежи, който често красял кориците на списанията от онова време и бил определян като най-желания ерген на Острова - по-големият син на принцеса Даяна.

 

 

Макар да казва, че не проявява интерес към другите момчета, Кейт е имала кратка връзка с Вилем Маркс, а след това и със студента по право Рупърт Финч. Докато един ден, на парти в дома на общи приятели, най-накрая не се запознава с мъжа на живота си Уилям. Преди да стане член на кралското семейство и да превърне благотворителността в свое основно занимание, Кейт работи в лондонския магазин Jigsaw.

 

 

Тя дори сервира кафе на шефа си, но година по-късно се отказа от тази работа.Най-любимият аромат на херцогинята е Orange Blossom на Jo Malone. Точно по този начин са миришели свещите в Уестминстърското абатство на сватбата й с Уилям.Между другото, в този ден имаше още един "ароматен" епизод - булката върви към олтара с букет, в който има турски карамфили. Изборът й изобщо не е случаен.

На английски това цвете се нарича изключително трогателно - Sweet William (Сладък Уилям). Великобритания се гордее, че Кейт е професионален фотограф. Лично тя направи първите официални снимки на принцеса Шарлот (тези, на които малката лежи в скута на брат си принц Джордж) в кралското имение в Норфолк.Нейно дело са и фотосите на принц Джоржд от първия му учебен ден в Westacre Montessori, както и тези на Шарлот преди първото й посещение в детската градина Willcocks Nursery School.Казват, че докато Кейт е работела в компанията на родителите си Party Pieces (бъдещата херцогиня е снимала и е измислила целия дизайн на каталозите на компанията), тя е мечтаела да изкара майсторски клас при Марио Тестино.

Станете почитател на Класа