Най-красивото момиченце, взето от детски дом

Най-красивото момиченце, взето от детски дом
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    12.12.2019
  • Share:

Историята на това красиво момиченце Зоя е наистина необикновена. То е родено в Сибир, но родителите му се отказват от него и малко след това попада в детски дом. Когато е на три, има късмета да попадне на видео, направено от блогър, който снима документален филм за децата без родители.

 

 

Така една жена - Татяна вижда случайно кадрите и се влюбва в детето от пръв поглед. Тя се обръща към социалните и започва да подготвя документи за осиновяване. Едва след това Татяна разбира, че Зоя е в специализиран детски дом, тъй като има сериозни здравословни проблеми.

 

 

В един момент младата жена започнала да се притеснява дали ще съумее да се грижи добре за детето и забавя осиновяването. В рамките на седмица Татяна и съпругът й мислили какво да правят с детето, но в крайна сметка решили да продължат процеса на осиновяване. Но, за съжаление, било твърде късно.

 

 

Социалните дали момиченцето на други родители, които го отвели в Москва. Когато си спомня за тези дни, Татяна признава, че била съсипана. Но се случило чудо - момиченцето било върнато от осиновителите след десет дни с опраданието, че не се разбира с останалите деца в новото си семейство.

 

 

Този път съпругът на Татяна не се поколебал нито минута - в същия ден той отлетял за Сибир, за да вземе детенцето. Късмет, че имали документите. При новите си родители Зоя започнала да се възстановява и днес здравословните й проблеми са минало. Красивото момиченце има активна кариера на модел, успява да се появи като лице на няколко основни рекламни марки, представя и дрехи на известната европейска компания.

Станете почитател на Класа