Джоли се пусна без дрехи

Джоли се пусна без дрехи
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    11.10.2019
  • Share:

Холивудската актриса Анджелина Джоли стана главна героиня на октомврийския брой на Madame Figaro. 

 

На страниците на френското издание се появиха и непубликувани досега кадри от рекламната кампания на парфюма Mon Guerlain Intense, чието лице е 44-годишната филмова звезда.

А корицата на списанието е украсена с уникален кадър, на който Джоли позира във ваната както майка я е родила.

 

 

 

 

"Анджелина Джоли, с безспорното си достойнство, се опитва да преориентира имиджа си: не, тя не е желязна дама или сражаващ се вълк, тя е наранена жена, която се възстановява, преоткривайки наново своята женственост и мекота", пише Madame Figaro за своята звезда.

 

https://jenata.blitz.bg/media/thumbs/201910/950/1570206173_image_1.jpg?_=1570439857

 

В интервюто си за изданието актрисата за първи път засяга темата за душевните си преживявания, свързани с развода й с холивудския актьор Брад Пит. Джоли признава, че раздялата е била болезнена и добавя, че се е чувствала изгубена. 

"По-спокойна съм от преди, но все още е трудно. Не зная какво ми е писано, но усещам, че съм в преходен период, който прилича на връщане у дома и връщане към себе си. Все още съм малко объркана", казва тя.  

 

 

 

Джоли добавя, че в края на връзката си с Пит усещала, че все едно е загубила себе си. 

"Мисля, че това се случи в края на връзката ми с Брад, в началото на раздялата ни. Беше труден момент, когато вече не се познавах. Не разбрах каква съм станала.

 

 

Дори когато умело криех истинските си чувства, в действителност изпитвах дълбока, тежка тъга. Болеше ме.

От друга страна, беше интересно да извървя този път и да се науча на смирение. В крайна сметка, ако боли, значи съм жива. Освен това имах някои здравословни проблеми. Всички тези неща ви напомнят какъв късмет сте извадили,  защото все още сте живи.

Това е още един урок от съдбата, който трябва да предам на децата си - идеята за обновление и най-вече за завръщане към радостта от живота. Трябваше да преоткрия тази радост", признава звездата.

В интервюто Джоли говори и за майка си, отбелязвайки, че тя винаги е била идеалният пример за подражание. 

 

 

"Много дължа на майка си, която беше абсолютна доброта, благодат и щедрост. И никога не мога да се сравнявам с нея, дори и да се опитвам. Обществото оказва голям натиск върху жените, като изисква от тях да съчетават в едно женственост и могъщество. Това не е лесна задача.

 

Животът ни кара да се борим, да се съпротивляваме и да ставаме по-твърди. Нужни са много усилия, за да се поддържа добротата. Виждам много хора, за които животът изобщо не е дар, но мечтая и искам всички да сме по-меки в този жесток свят", добавя актрисата. 

Анджелина Джоли и Брад Пит се ожениха през 2014 г. във Франция. Две години по-късно обявиха, че се развеждат. 

 

Актьорите бяха заедно 11 години и имат шест деца: три осиновени и три биологични. В медиите се появиха много версии за раздялата им. Говореше се, че желанието да сложи край на връзката е на Джоли, защото съпругът й е биел сина им Мадокс.

Станете почитател на Класа