Ето го новото гадже на Златка

Ето го новото гадже на Златка
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    17.08.2019
  • Share:

Фитнес инструктор е новата тръпка на Черната Златка, която близо половин година грижливо крие гаджето си от  светските журналисти. Това разкри приятелка на силиконовата бомба от бургаския квартал „Изгрев“.

Именно край морето се премести да живее плеймейтката, която се е настанила в апартамента на майка си след окончателната раздяла с приятеля си Миро. От бизнесмена е единственото дете на Златка – малкият Миро, за когото се твърди, че е одрал кожата на баща си, пише Lupa.bg.

 

https://show.blitz.bg/media/thumbs/201908/950/1565945637_zlatka.jpeg?_=1565946025

 

Според  информаторка Златка започнала да изневерява на баровеца преди да се разделят за втори път и именно, защото я хванал отново в крачка, тя пак била натирена скоропостижно към Бургас. Паметливи припомнят как преди време плеймейтката кръшна на бащата на детето си с автомивкаджията Галин Гочев и отново беше в немилост.

 

https://zdrave.to/media/source/201908/1565945649_zlatka3.jpeg

 

Сега черната мъжемелачка отново е в действие. В момента е луднала по известния инструктор Кирил Танев. Решила да го свали още в мига, когато го видяла за първи път и започнала тренировки при него. Под ръководството му тя натрупа доста мускули в залата. През смях край морето коментират, че на Черната Златка може да й завиди и най-яката бургаска батка.

 

От своя страна Кирил Танев умело използва Златка да рекламира тренировките и диетите, които предлага онлайн. В блога си е пуснал дори интервю, в което бургаската изкусителка отговаря на въпроси. Независимо че често сменя учтивата форма „вие“ с по-интимната „ти“, Черната Златка дава всичко от себе си, за да похвали инструктора, а интервюто й звучи като обяснение: „Аз се интересувам и следя хора като теб. От вас черпя мотивация и хъс за подобряване на резултатите си. Стимулирате ме и ме карате да си поставям все по-високи цели по пътя към съвършената фигура“, изповядва се рекламно Златка.

 

https://zdrave.to/media/source/201908/1565945643_zlatka1.jpeg

 

Очевидно Кирил Танев работи добре във всяко отношение със Златка, шушукат нейните познати и се питат дали във времето след участието си във ВИП „Брадър“ е намерила същата мотивация да подобри поне малко общата си култура. Те се надяват вече да прави разлики между градове и държави, както и да е научила поне европейските столици, за да не става за смях с географските си открития.

 

https://zdrave.to/media/source/201908/1565945643_zlatka2.jpeg

 

За връзката на Златка и Кирил Танев вече знаела и майка й, която гледала детето й през уикендите, докато двамата се забавляват. Жената била категорично против сексуалното увлечение на щеркаси. Плеймейтката дори завела фитнес инструктора си на няколко пъти на плажа в Каваците, където Миро й построил няколко бунгала. Двамата с Киро се държали за ръце и се гледали влюбено пред майка й, която едва се сдържала да не ги натири

Read 487 times

Станете почитател на Класа