Треска за лято

Гледайки безгрижно излегналата се на пясъка манекенка Марлос Хорст, рекламното лице от кампанията за новата линия бански костюми на Calvin Klein, ни идват мъчителните мисли да прекараме лятото на салати, вода и слънчеви бани... само и само тялото ни да изглежда така стегнато и приятно загоряло като нейното. Пропускаме обаче важна подробност – прелестната холандка е облечена в модели, които допълнително извайват формите, правейки силуета да изглежда още по-сексапилен и неустоим.


Избирането на подходящия бански е опасна територия и повод за прекарване на часове наред в съблекалнята, в чакане да се появи вълшебният модел, който ще прикрие коремчето и ще повдигне дупето и самочувствието. Американската марка Calvin Klein се стреми да избегне цялата одисея около избирането. Нейните бански костюми са изрязани на точните места, давайки възможност на модела да прилепне идеално към тялото, излагайки на показ преимуществата му. Скрити остават единствено недостатъците, които по една или друга причина дамите не са успели да премахнат преди плажния сезон да настъпи.


Добре оформените чашки и фините подплънки също допринасят за комфорта при носене. Качеството се гарантира от използването на италиански материи, прецизната изработка на детайлите и пестеливото използване на украса.


Минималистичен подход, максимален резултат
Брандът стартира изработката на собствена линия бански костюми през 1989 година, без да изневерява на типичната за всички Calvin Klein облекла практика, включваща ексклузивен дизайн и ненадмината класа. Още с първата си плажна колекция марката очарова модния свят. Моделите са наслада за окото (и тялото) – минималистичната кройка и пестеливото използване на украса ги прави изключително стилни, а изрязаните елементи подчертават сексапила на изкусителните женски извивки. Мъжете също имат богат избор, като при тях основно се залага на класическата кройка и удобството, предложени в традицията на небезизвестното бельо с инициали CK. Селекцията за сезон лято 2011 не отстъпва по нищо на предшествениците си. Основните цветове в колекцията са обичайните черно и бяло, класика, която никога не остарява и винаги изглежда елегантно. В унисон с тазгодишните трендове палитрата е обогатена с по-ярки нюанси и принтове.

Станете почитател на Класа