SPIRIT OF BURGAS 2011 ПРЕДЛОЖИ НА ФЕНОВЕТЕ ПОВЕЧЕ СРЕЩИ С ИМЕНА ОТ СВЕТОВНАТА СЦЕНА ОТ ВСЕКИ ДРУГ ПЪТ

На 12, 13 и 14 август Централният плаж на Бургас и прилежащата му морска градина се преобразиха по неузнаваем начин за четвърта поредна година, заради четвъртото издание на SPIRIT of Burgas. Дори луната се разгърна в цялата си прелест, за да се присъедини към многохилядната публика, дошла от различни краища не само на България, но и на света, за да види и чуе на живо имена като Moby, Skunk Anansie, Deftones, Stamina MC и Amplifier. Всички те идват за първи път в България, което само по себе си превръща фестивала в уникално събитие. Мултижанровото му звучене, разгърнато на 5 сцени с около 100 артисти и в трите нощи, невероятният фон на морската вода и разнообразните атракции във фестивалното градче допринесоха още повече за уникалността на най-мащабното лятно музикално събитие на България.

 „Сцената на SPIRIT of Burgas бе буквално разтърсена от имена като Skunk Anansie и Moby. Публиката бе невероятна. За мен е страхотно да видя как Бургас се превръща в мека на събитие от огромен мащаб, каквото е SPIRIT of Burgas.   Обичам те, България!!!” Jeff Scott Soto

Thank you, thank you, thank you!” е фразата, която всички присъстващи на концерта на Моби ще помнят дълго след неповторимото изживяване, което той подари на публиката в нощта на 13 август.  

Българската гордост на таз-годишното издание на фестивала – Светлана Василева – бас-китариста в групата на Моби, сподели дори във Facebook страницата си: "Специални благодарности на българската публика за топлото посрещане! Никога няма да забравя този концерт! Всички мои познати от останалите банди, които свириха на SPIRIT of Burgas са очаровани от преживяването си на фестивала! Публиката и организаторите бяха наистина невероятни!”

Част от програмата на Spirit of Burgas за пръв път тази година беше и уникална BEKCSTAGE сцена. Неин организатор беше Becksнемска марка бира номер едно в света, която и партнира и на таз-годишното издание на фестивала. Чрез иновативна технология тя даде възможност на феновете да се почувстват като звезди на голяма сцена.

„Вярваме, че BECKSTAGE допринесе SPIRIT of Burgas да бъде още по-интересно изживяване и благодаря на организаторите на фестивала, че и тази година имахме възможност да си сътрудничим”, коментира Василена Даскалова, бранд мениджър на Becks в „Каменица” АД. 

Подкрепян от Община Бургас в лицето на кмета на града и региона – г-н Димитър Николов, SPIRIT of Burgas предлага не просто забавление, но превръща с всяка следваща година от провеждането си града в по-привлекателно място за туризъм не само за българи, но и за хора от различни краища на света.

Атрактивната декорация във фестивалното градче бе дело за поредна година на главния сценограф на SPIRIT of Burgas Ева Венто. Всички играчки, които послужиха за декорирането на фестивалното градче, Ева дарява на дом за деца, лишени от родителска грижа – още един акт, с който фестивала показва, че застава смело зад социално значими каузи.

Снимки на:http://newsmaker.bg/site/viewAlbum/id/185


Станете почитател на Класа