Александра Кръстева е новата водеща в екипа на „Тази събота и неделя” по bTV

Александра Кръстева е новата водеща в екипа на „Тази събота и неделя” по bTV

От тази събота (5 януари) репортерът на bTV - Александра Кръстева, застава до Жени Марчева и Диана Любенова като водеща на съботно-неделния сутрешен блок "Тази събота и неделя" на най-гледаната телевизия в България, съобщиха от медията специално за classa.bg. В минутите с Александра Кръстева всеки уикенд на фокус ще бъдат актуалните социални и здравни теми, които са част от всекидневието на българина. 

 

„Практика в bTV е водещите да бъдат журналисти с изявени репортерски качества и доказан опит. Като част от школата на bTV Александра Кръстева е именно такъв професионалист. Вярвам, че зрителите на предаването ще следят с интерес темите и гостите, с които тя ще ги среща", заяви Венелин Петков, директор "Новини, актуални предавания и спорт" в bTV Media Group.

 

Александра Кръстева е утвърден журналист в нюзрума на bTV. През изминалите осем години репортажите ѝ на социална и лайфстайл тематика, както и разказаните истории на хората от малките кътчета на България, оставят отпечатък и не спират да вълнуват и трогват. Тя обича да разказва именно тези истории, защото чрез тях вижда, че „щастието може да се изразява в две простички неща – човек да е здрав и да има някого до себе си".

 

Четири „(Не)обикновени истории" от изминалата година, представени от Александра Кръстева, зрителите ще видят и в bTV Репортерите на 6 януари.

 

Темите за семейството, гражданските права и равенството на хората също не са нови за журналистката. В професионален план тя се гордее най-вече с това, че името ѝ стои под репортажите в трите поредни кампании на bTV и UNICEF – „Бъдеще без насилие за всяко дете", „Заедно от детската градина" и „Заедно за всяко дете".

 

В 08:00 ч. на 5 януари Алекс Кръстева ще срещне зрителите на „Тази събота и неделя" ексклузивно с унгарската шампионка по ултрамаратон Виктория Макай. 

Станете почитател на Класа