Хороскоп

Хороскоп
  • Written by:  classa
  • Date:  
    29.06.2019
  • Share:

Овен
Ден да затвърдите неща, които вече знаете. Слушайте внимателно, задавайте въпроси и не избързвайте с изводите си. Може би е добре да се замислите дали не сте пуснали питомното, за да гоните дивото.


Телец
Ден на предизвикателството в любовта. Някак естествено ще ви се стори сравнението - на който не му върви в игрите, му върви в любовта или обратното. При всички случаи - ще има за какво да се вълнувате.


Близнаци
Ще трябва да разчитате главно на себе си. Онези, с които си партнирате по един или друг повод, ще са твърде хаотични и непостоянни днес, но пък със силно развито шесто чувство.


Рак
Ще имате възможност да се замислите върху истинската стойност на нещата, с които се занимавате и на хората, с които контактувате. Това може да ви постави пред сериозни дилеми. Не правете компромиси със съвестта си, после ще съжалявате цял живот.


Лъв
Сблъсък между необходимост и желание, между възможности и изпълнение. Особен ден е този и най-вече заради трудността да синхронизирате две неща. Дали пък е възможно да ги обедините, да приемете и двете?


Дева
Не се опитвайте да бягате, най-добре останете в ситуацията и научете уроците, които има. Наградата си струва - смелост и самоуважение. Напред, надскочете себе си!


Везни
Не е най-спокойният ден в живота ви, но пък няма да ви е скучно. В любовта нещата ще вземат не точно тази посока, на която се надявате. Бъдете готови за неочаквани решения.


Скорпион
Този ден е по-сложен. От вас ще очакват хем отговорно, хем емоционално поведение, а това е рядка комбинация. Може би е най-добре да слушате себе си и да не се впечатлявате от чуждите очаквания. Действайте според собствената си съвест.


Стрелец
Днес плановете ви могат да се провалят по най-странен начин. Опитайте се да приемете нещата без да се притеснявате и да се чувствате виновни, оставете събитията да се случват, а вие просто бъдете част от тях.


Козирог
Малко сложен ще бъде днешният ден за вас. Нещата трудно ще стават и очакванията ви в голяма степен ще се провалят. Не бързайте да се сърдите на съдбата, ако сте правили каквото трябва, съвсем скоро ще стане каквото искате, просто още не е дошъл моментът.


Водолей
Един не съвсем спокоен ден. Ще трябва да поемете отговорността за няколко човека, което не е съвсем редно, но в името на хармонията сте готови да го направите. Все пак, дайте на другите да разберат каква услуга им правите.


Риби
Днес трудно ще ви забелязват, а това няма да ви е много приятно. Всъщност, ако се огледате и се замислите, ще откриете предимствата на това да си незабележим. Е, няма дълго да изтраете под подобно прикритие. Хубав ден за срещи с приятели.

Станете почитател на Класа