Цветан Цветанов: Сезирахме ЦИК за кампанията на БСП

Николай Коцев

ГЕРБ е сезирала ЦИК за предсрочното стартиране на предизборната кампания на БСП, съобщи вчера председателят на партията Цветан Цветанов. Това е нарушение на член 60 от закона, който предвижда кампанията да стартира 20 дни преди самия вот, обясни Цветанов.
„Ако ЦИК отсъди, че има нарушение, БСП ще трябва да свалят билбордовете си още тази неделя и ще станат за смях пред всички“, допълни лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.
Не правим предизборна агитация, а отчитаме това, което правителството е изпълнило, каза вчера Корнелия Нинова от БСП.
„Много по-добре е да си заедно с Иван Костов, отколкото началник да ти е Ахмед Доган. С тези реклами, които твърдят, че ако гласуваш за Борисов, всъщност избираш Костов, се цели хората, които не харесват г-н Костов, да се отдръпнат от нас, защото ние предлагаме нещо ново. За тази цел са платени много пари, бих казал крадени пари“, заяви Бойко Борисов.
Такъв е маниерът на управляващите, създават криза с боклука в София и после уж я решават или правят клипове с черен пиар, които са по-подходящи за тях самите, коментира лидерът на ГЕРБ. Борисов отговори на критиките на премиера, че евродепутатите от неговата партия не работели за България, с думите: „Ако Станишев ви каже „Добър ден“, веднага си запалете лампата и знайте, че Доган му е казал какво да говори. Такива са комунистите – те казват на черното бяло, а на вълка викат куче.“
Поредният съдийски отвод по делото за регистрацията на СДС показва, че върху съдебната система има политически натиск, заявиха от ГЕРБ. И ние искаме да бием СДС на изборите, но честно, а не със служебна победа, каза Борисов.
„Станишев ми иззема функциите на кмет, затова ако стана премиер, то ще е заради него, защото трябва да си довърша работата в София“, зарече се още Бойко Борисов.

Станете почитател на Класа