Право на отговор

Право на отговор
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    05.03.2021
  • Share:
Уважаема Редакция,
 
В материала ви "Менда  и Влади Горанов аут от вота" от 03.03.2021 г.,в частта за изборната листа на ГЕРБ в Пазарджик,сте написали неверни и неточни обстоятелства за мен,Валери Вълков-кандидат за народен представител като гражданска квота в листата на партия ГЕРБ 13 МИР-Пазарджик,а именно:
 
1."Бивш пожарникар"-определението е неточно,тъй като аз наистина съм работил в системата на Противопожарната охрана,но съм инженер по Противопожарна техника и безопасност,бивш офицер и ръководител на такава служба.Освен това имам и второ висше образование "Строителен инженер промишлено и гражданско строителство" от УАСГ-София.Коректното определение за мен в материала ви е да напишете " Валери Вълков-инженер",на което много държа.
Все пак,не всеки с бяла престилка  е бръснар, може и да е лекар,нали?!
 
2.Абсолютно НЕВЯРНО е твърдението,че на местните избори 2019 г. не съм стигнал на балотаж като кандидат за кмет.
Да,НЕ СЪМ,НЯМА и как да стигна,защото никога НЕ СЪМ бил кандидат за кмет!Като такъв се е явил бившият директор на Областна дирекция"пожарна безопасност и защита на населението" инж. Иван Панайотов.Не било компютри,а било компоти -като в онзи стар виц,нали?!
Пишейки тези неточни и неверни неща за моята скромна личност,ме поставяте в неблагоприятна светлина за престоящите парламентарни избори,поради което настоятелно моля да промените текста си с коректните данни за мен.
 
Благодаря предварително и поздрави,
 
инж. Валери Вълков
Кандидат за народен представител като гражданска квота от партия ГЕРБ 13 МИР-Пазарджик

Станете почитател на Класа