Комбиниран превоз по схемата „влак-автобус” ще има към Черноморието

Международно пътническо бюро „Рила” предлага продажба на билети за комбиниран превоз на организирани групи, по схемата „влак-автобус”, съобщиха от Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията (МТИТС). Превозите се осъществяват на основание на сключен договор между българските железници и автобусен превозвач, като билети се продават на касите на бюро „Рила” в София.
Услугата се предоставя за пътуване на групи, които желаят да се придвижат от София до Бургас и обратно с железопътен транспорт и от Бургас до всички точки на Черноморието и обратно с автобус. Цените за автобусите се предоставят от автобусния превозвач и варират в зависимост от броя пътуващите и съответно – от големината на необходимия автобус. При пътуване в две посоки автобусният превозвач предоставя 10 % отстъпка от обявените цени.
Всички желаещи да предприемат пътуване, могат да получат компетентна и подробна информация за предстоящия превоз във всички железопътни гари и бюра за предварителна продажба на билети в страната, както и на официалната електронна страница на „Български държавни железници” ЕАД: www.bdz.bg


Агенция "Фокус"

Станете почитател на Класа