Борисов към доц. Мангъров: На едно мнение сме за борбата с вируса, чуваме всяка препоръка

Борисов към доц. Мангъров: На едно мнение сме за борбата с вируса, чуваме всяка препоръка
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    08.04.2020
  • Share:

Ние говорим за едно и също нещо, и ти го обясняваш по един начин, щабът по друг, но то е едно и също, изтъква министър-председателят пред шефа на Детската клиника в Инфекциозна болница

Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с началника на Детската клиника в Инфекциозна болница – София доцент д-р Атанас Мангъров, съобщи пресцентърът на "Дондуков" 1.

 

http://epicenter.bg/images/news/42020/thumbs/main_1586341167.png

 

Премиерът Борисов благодари на доц. Мангъров за неговите предложения и препоръки, свързани с борбата с COVID-19.

„Имам голямо уважение към теб и всеки, който е на подобна позиция и лекува хора, се ползва не само с одобрение и уважение. И не ми е приятно в публичното пространство да се разделяме по една или друга тема", заяви Бойко Борисов.

“Макар че ние говорим за едно и също нещо, и ти го обясняваш по един начин, щабът по друг, но то е едно и също. Затова аз ти благодаря, че имаме възможност да ползваме всеки ум, за да намерим най-правилното решение“, подчерта още премиерът.


Министър-председателят беше категоричен, че правителството ще продължи да се вслушва във всяко експертно мнение, за да бъдат осигурени най-добрите и работещи мерки за защита на българските граждани и за справяне с последиците от коронавируса.

 

 

Станете почитател на Класа