УВ-радиацията е най-мощният дезинфектант срещу COVID-19 и всички други вируси

УВ-радиацията е най-мощният дезинфектант срещу COVID-19 и всички други вируси
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    02.04.2020
  • Share:
Това е втори пореден случай да имаме снежна покривка. Поне в Слатина си беше пълноправна зима със снежна покривка 20 см. Утре по обед това ще изтече в канала. Това каза метеорологът Георги Рачев по БТВ.
 
 

Баба Марта се разлютява за ден-два. Ще изкараме до събота доста хладно време. Утре ще бъде много студено-под минус пет градуса. Овошки ще измръзнат. Тежко, лошо време. В София ще спре валежа. Измества се циклона над Турция. Започва антициклон, който ще продължи до Цветница. За 12-ти неделя ще е 15-16 градуса.

След една седмица-на Великден влиза тепърва в нормалните синоптични условия. Зараждащ се циклон ще окаже влияние в Южна България. За Цветница ще е сухо.

На нас ни трябва страшно много слънце, което потиска и ограничава коронавируса. Не толкова топлината ограничава вируса. Вирусът не е нито жив, нито мъртъв. С алкохола и сапуна го правим неактивен. В човешкото тяло на топло, тъмно и влажно се чувства добре. УВ радиацията унищожава вируса. Това е най-мощният дезинфектант. Колкото е по-слънчево, сухо и топло, толкова повече го унищожава. Той чака да намери нас, за да се всели в нас. Клетката като копирна машина го възпроизвежда. Сухото и слънчево време е добре, ще ограничи пандемията.  

Станете почитател на Класа