Атанас Мерджанов: Корнелия Нинова е приватизирала марката БСП

Атанас Мерджанов: Корнелия Нинова е приватизирала марката БСП
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    24.06.2020
  • Share:

Управлението на Корнелия Нинова доведе до тотално разделение в БСП. Това обяви пред Тв Европа членът на Националния съвет на левицата Атанас Мерджанов. Според него на последния Пленум така и не е станало ясно в какво финансово състояние е Партията, въпреки искането на членовете на Националния съвет. Марката БСП е изцяло приватизирана от Нинова, категоричен беше Мерджанов.

Разделена, каквато е в момента, Българската социалистическа партия не би могла да постигне успех на парламентарните избори. Според членът на Националния съвет на БСП Атанас Мерджанов – вина за това има лидерът Корнелия Нинова.

Атанас Мерджанов – член на НС на БСП:
„Лидерът на БСП трябва да е авторитетен, интелигентен и да разговаря с всички разномислещи. Да събира, а не да разделя.“

Мерджанов припомни последния пленум на Партията. На който той лично е поискал смесена работна група да направи финансова ревизия в БСП за последните 3 години. Предложението му обаче дори не е подложено на гласуване.

Атанас Мерджанов – член на НС на БСП:

„Свидетели сме на едно тотално изопачаване на действителността на едно узурпиране.“

Като пример за изопачаване на фактите от страна на Нинова, Мерджанов посочи и последния й сблъсък със лидера на ПЕС Сергей Станишев.  Той поиска кръгла маса за приоритетите на България, докато Нинова интерпретира думите му – като желание за кръгла маса с ГЕРБ.

 

Гледайте интервюто тук: https://www.vbox7.com/play:38ad141507

Станете почитател на Класа