Пиар експерт: Защо не страдам за черния генерал?

Пиар експерт: Защо не страдам за черния генерал?
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    03.05.2020
  • Share:

Защо не страдам за черния генерал? (Ще ви отегча до смърт) Малко хронология... Дни, след като Бойка Анастасова денонстрира, че ще скочи от прозореца на НС, ген. Мутафчийски обяви: “Задава се епидемия с невиждана ярост”. Две седмици преди това каза по БТВ:

„Коронавиръсът е инфекция, която по нищо не се различава от останалите остри респираторни заболявания и далеч по-опасен е грип тип Б, който в момента идва, отколкото коронавируса“. Някъде по средата започнаха простестите на медицинските сестри с искане за достойни условия на труд и заплащане. И тогава Мутафчийски влезе в ролята на отклоняващ вниманието от недоволството към Борисов.

Навлече генералския мундир и пациентите от болниците бяха възприети от хората, като жертви във война. Не знам дали искаше толкова да се кипри с униформата, но пък тя влезе в употреба във войната на Борисов с Радев. Разбира се услусжливите социолози го наредиха сред най-одобряваните българи, а онези медии, които говорят за премиера, че си “скъсва задника от работа” (потрес от простащина и непознато в историята ни падение) го нарочиха за бъдещ държавен глава.

В едно изречение ще се върна на Бойка Анастасова, която беше обвинена от много гнусен, но близък до властта сайт, че е в заговор срещу държавата, защото видите ли искала достойна работа и заплащане, но същият този сайт изпадаше в умиление от аплаузите на населението в 21 ч вечерта в подкрепа на медиците (същото това население нямаше и помен вече за протестите на сестрите).
Месец по-късно офертиращият Мутафчийски му отряза главата, защото генералът насъбра твърде много гняв и подигравки. Апропо, не е толкова виновен той, а отново онези просташки медии близки на правителството, които задаваха убиствено малоумни въпроси, като: предава ли се коронавирус с тамян, със задоволство чертаеха апокалипсис и си личеше, че страдат от липсата на разлагащи се тела по улиците.
И тук възникват следните въпроси:


- Дали ген. Мутафчийски насила беше накаран да говори за смъртност от епидемия, в което очевидно не вярва (по думите му от 29.02.2020), или прие оферта?
- Дали няма пак да бъде вкаран в театър, ако се увеличат заболелите с представяне от Борисов: “Аз ви предупредих, ама вие поискахте “о’лабване” на мерките, на ви ся”?
- Дали всичко, което се случва не е само, за да доизкара Борисов мандата си?
- И накрая, дали не става дума за едни пари, дето вече ги няма, сиреч си отишли по направление?


И накрая, ако искате да разберете нивото на опростачената ни нация и защо й се случва всичко гова - изгледайте едно предаване на “Семейни войни” по Нова ТВ. Ще ви стане ясно не само какво е нивото на интелекта на българите, но и какво бъдеще ги чака.
И то няма нищо общо с Коронавируса, но резултатът ще доста по-лош.
Това беше.
Сега си отдъхнете

Станете почитател на Класа