Любен Дилов-син: Номерът не е да заведеш приятелката на Малдивите, а в градската градина

Любен Дилов-син: Номерът не е да заведеш приятелката на Малдивите, а в градската градина
  • Written by:  Classa.bg**
  • Date:  
    30.03.2020
  • Share:

Вече номерът не е да заведеш приятелката си на Малдивите, а в градската градина срещу глоба от 5000 лв. Човечеството има уникален шанс – всеки ще излезе икономически по-беден.

Не мисля, че православието ни е запазило в Османската империя, а хуморът. А представяте ли си да нямахме социални мрежи или, не дай си, Боже, ток? Тогава какво правим? Ходим до пощата и пишем писма и чакаме колко лайка ще имаме на марката после? Много хора ще се променят, защото останаха вкъщи и започнаха да мислят. Тази изолация, която се самоналага, ще даде добри плодове. Това заяви пред bTV Любен Дилов-син.

В момента имаме дефицит на европейски лидери. По-щастлива възможност да действаме заедно в Европа скоро няма да имаме, заяви той.


В Нидерландия например са предпочели друга доктрина. Законът за историческото наследство например е много разхлабен у нас и генерира контрабанди. И бедни, и богати имат един и същи проблем – да се изправят срещу чудовището, което го гледа в огледалото сутрин, докато се бръсне. Хората преоткриха много неща – природата и личното пространство. Шегувах се със сина ми, който работи в нотариална кантора, че половината работа ще му е по бракоразводни дела, а другата – със завещания. Аз съм приятно изненадам от сънародниците ми, защото това ограничение е наложено за доброто на всички, каза още той.

Станете почитател на Класа