Гербер №1 в Пловдивско: На Слави филмът е черно-бял и остарял

Гербер №1 в Пловдивско: На Слави филмът е черно-бял и остарял
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    10.02.2021
  • Share:

Областният координатор на ГЕРБ в Пловдив-област Георги Мараджиев смята, че социологическите проучвания за влиянието на Слави Трифонов и неговата партия "Има такъв народ" са силно преувеличени. За него филмът е стар и няма да спечели достатъчно зрители. В интервю за "Марица" един от най-богатите кметове у нас - на община Стамболийски казва:

 

"Този черно-бял филм, който гледахме през всичките тези години с „Шоуто на Слави”, безспорно ще продължи и през последните месеци. Филмът вече е гледан, остарял е", и дава прогноза шоуменът да не се прояви на терена на активната политика.

 

По повод потенциалния отлив на гласове от ГЕРБ в полза на "Републиканци за България" на бившия МВР шеф Цветан Цветанов Мараджиев смята, че там щели да се впият и да гласуват само меркантилни отломки, напуснали СДС.

 

А за новата коалиция "Изправи се! Мутри вън" на Мая Манолова и ко., герберът пита риторично: "Има ли имена, има ли посочени хора? Кои са мутри в Пловдив-област? Дани Каназирева ли? Аз ли съм мутра, кметът на Раковски ли е мутра, кметът на Пловдив ли е мутра? Менда Стоянова ли е мутра? Кои са мутрите от политиката, кои трябва да излязат вън? По този начин с Отровно трио! Само заглавието вижте: Отровно трио! Срещу кого ще пуска отрова това отровно трио? Така избори не се печелят". 

 

Иначе самият Мараджиев признава, че не искал да е депутат, защото не смятал, че може да е полезен в Народното събрание повече, отколкото като кмет. "Знам, изгодно е за някои хора, ако може Мараджиев да освободи терена в Стамболийски. Но не, няма да се случи. Улици съм асфалтирал, нови булеварди съм направил, така че ще се боря за трети мандат. Пистата е свободна, който иска да бяга по нея, да идва да се надбягваме", кани задочно той опонентите си.

Станете почитател на Класа