Секс, лъжи и...

Секс, лъжи и...
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    15.02.2020
  • Сподели:

Доналд Тръмп има много книги - за бизнеса и за бизнеса да бъдеш Доналд Тръмп. Освен всичко друго обаче, те са пълни до горе и със съвети за любовта.

И има причина това да бъде така - за Тръмп, който се представя като експерт по всичко, за което можете да се сетите, любовта е просто още една сделка за осъществяване. Защото любовта и бизнесът (поне за него) изглеждат да са едно и също нещо.

"Отнасяйте се към всяко решение", съветва той, "като любовница."

Безбройните му интервюта също са пълни с афоризми и натрупана мъдрост за мистериите на любовта.

Разбира се нивото на загадъчност не е особено високо, схванеш ли веднъж цялата философия на настоящия американски президент - всичко се свежда до пари. Жените или му помагат да ги печели, или се опитват да му ги вземат. А от това произхожда и всичко останало.

Независимо дали смятате Доналд Тръмп за чаровник, сексуален хищник, просто лукав Казанова или ранен, закърнял нарцисист, вродено неспособен на нищо, приближаващо се до истинската любов, едно е сигурно, след толкова похождения и три брака той има много какво да каже - за жените, запознанствата, брака, обвързването или липсата на това.

В чест на Деня на влюбените Politico събират колекция от мисли и афоризми на американския президент по една тема, която обърква всички - с изключение, разбира се, на него самия.

За жените по принцип

"Част от проблема ми с жените, се състоеше в това, че трябваше да ги сравнявам с невероятната ми майка Мери Тръмп. Майка ми е умна като дявол!" - The Art of the Comeback, 1997 г.

"Мисля, че сексуалният нагон на жената всъщност е също толкова голям, колкото и на мъжа. Бил съм свидетел на това, а може би вие също, ако имате късмет" - участие в предаването на BBC Hardtalk, 1998 г.

"Но не мисля, че всички жени са златотърсачи. Няма нищо по-красиво за мен от една жена. Обичам и ги уважавам. Познавам много наистина добри жени и имах невероятни отношения през годините. Но както и при мъжете, има и добри, и лоши." - интервю за Playboy, 2004 г.

 

мелания и доналд тръмп

 

"Обичам жени с малко месо по тях" - "Шоуто на Хауърд Стърн", 15 декември 2004 г.

"Единственото оправдание мацката да има акне е ако е тийнейджърка." - "Шоуто на Хауърд Стърн", 7 декември 2005 г.

"Жените имат един от най-великите трикове на всички времена. Умните се държат изключително женствено и като девойки в беда, но вътрешно те са истински убийци. Човекът, измислил израза, "по-слабият пол", или е бил много наивен, или се е шегувал. Виждал съм как жени да манипулират мъже само с потрепване на окото... или може би с друга част от тялото." - The Art of the Comeback, 1997 г.

"Няма нищо, което да обичам повече от жените, но те наистина са много по-различни от това, което се вижда на повърхността. Те са много по-лоши от мъжете, далеч по-агресивни и човече, те могат да бъдат наистина умни. Нека им го признаем и нека поздравим жените за огромната си сила, която повечето мъже се страхуват да им признаят." - The Art of the Comeback, 1997 г.

„Жените са много по-силни от мъжете. Сексуалният им нагон ни прави да изглеждаме като бебета. Някои жени се опитват да представят себе си като по-слабия пол, но не им вярвайте и за миг." - The Art of the Comeback, 1997 г.

"Ивана беше великолепна, но също беше амбициозна и интелигентна... Намерих комбинацията от красота и ум за почти невероятна. Предполагам, че бях малко наивен и може би, както много мъже, бях научен от Холивуд, че една жена не може да има и двете." - Trump: Surviving at the Top, 1990 г.

 


Доналд и Ивана Тръмп

 

"Вече не ни е позволено да използваме думата "красива", когато говорим за жени, не е позволено, не. Политически е некоректно... Никога повече няма да нарека жена красива, а всеки мъж тук, всеки един мъж тук, вдигнете ръце, никога няма да каже, че жена му, приятелката му или въобще, че дадена жена е красива, нали?" - митинг в Кливлънд, Охайо, 2018 г.

За ухажването

"Понякога решаваш веднага - любов от пръв поглед. Понякога вървиш бавно - дългия годеж… Понякога ще мислите с главата си. Друг път ще мислите с други части на тялото си и това е ок." - Trump: Think Like a Billionaire, 2004 г.

"Мисля, че важното нещо [в живота] е, че трябва да намериш някого, с когото имаш химия. Преди брака ми, излизах с много красиви жени, но ако нямаше химия, независимо от това какво правех, просто не се получаваше." - "Think Big and Kick Ass: In Business and in Life", 2007 г.

"Излизането на срещи е като да си във Виетнам. Като война е..." - Шоуто на Хауърд Стърн, 11 януари 1993 г.

"Осносно женската част съжалявам само, че така и не ми се отдаде възможност да ухажвам лейди Даяна Спенсър. Срещал съм я няколко пъти. Не можех да не забележа как тя въздействаше на хората. Тя осветяваше цялата стая със своя чар и присъствие. Тя беше истинска принцеса - жена мечта. Ще липсва на всички." -

"Хората наистина са порочни, а най-порочни са в отношенията си с противоположния пол." - The Art of the Comeback, 1997 г.

"Всичко опира до лова и щом получиш това, което преследваш, то губи част от енергията си. Мисля, че конкурентните, успешни мъже се чувстват така и по отношение на жените. Не сте ли съгласни?" - TrumpNation: The Art of Being the Donald от Тим О'Брайън.

За Брака

"Бракът е, наистина, страхотен... Не знам дали това е заради чувството на сигурност, или заради нещо друго, но мисля, че е наистина добър. Ако работи. Искам да кажа, ако не работи, тогава е пълна катастрофа. Обикновено обаче не работи." - Шоуто на Хауърд Стърн, 15 декември 2004 г.

"Вярвам в брака - една жена, един брак." - ABC Primetime Live, 10 март 1994 г.

"Обичам институцията на брака. Костваше ми цяло състояние, но обичам институцията на брака." - Вечерното шоу на Дейвид Летърман, 21 август 1997 г.

"@Katyperry Кейти, какво по дяволите си мислеше, когато се омъжи за загубеняка Ръсел Бранд. Това е човек, който няма нищо, каква загуба само!" - Twitter, 16 октомври 2014 г.

"Бракът е договор, който се различава от всички останали договори в живота. Ти се жениш по любов. Но подписът ти в брачното свидетелство е свързан с права, задължения и собственост. Това е правно обвързващ договор, който не знае нищо за любовта." - Trump: Think Like a Billionaire, 2004 г.

"Намерете си жена, която да ви подкрепя, защото няма нищо по-добро от подкрепящата жена." - The Art of the Comeback, 1997 г.

"Добрият брак е като договаряне на важна сделка: Трябва да обмислите всички фактори внимателно и задълбочено ... Не подхождам към брака по-различно, отколкото към много важна сделка. Всъщност, като се има предвид количеството сделки, които съм сключил, в сравнение с броя бракове, които съм сключил, бих казал, че съм доста по-предпазлив по отношение на брака. Така трябва да бъдете и вие." - Trump: Think Like a Billionaire, 2004 г.

"Да си от другата страна на отношенията с човек като мен трябва да е доста трудно." - интервю за сп. People, май 1997 г.

За верността и секса

"Джералдо Ривера е мой приятел, но той направи нещо, което според мен беше абсолютно ужасно, и самият той признава, че е било грешка. Той написа книга, в която назовава много от известните жени, с които е спал. Никога не бих го направил - имам прекалено голямо уважение към жените като цяло, но ако го направя, светът щеше да обърне сериозно внимание. Красиви, известни, успешни, омъжени - имал съм ги всички, но тайно - някои от най-големите имена на света, но за разлика от Джералдо не говоря за това." - Think Big and Kick Ass in Business and Life, 2007 г.

 


Доналд със сегашната си съпруга Мелания

 

"Никога не съм имал проблеми в леглото." - Trump: Surviving at the Top, 1990 г.

"Случва ми се постоянно. Веднъж срещнах една жена, доста известна, която щеше да се омъжва скоро. Аз се блъсках в нея на Пето авеню. Бях с лимузината и я попитах дали бих могъл да я откарам обратно до апартамента й на "Парк Авеню". Казах го абсолютно нормално, без дори да подозирам, че в рамките на пет секунди след като вратата се затвори, тя ще скочи отгоре ми и ще иска да бъде из*укана. Казах й: "Ще се жениш следващата седмица, а аз ще бъда на сватбата ти." Тя ми отговори: "Това не ми пука особено. Така или иначе никога не съм го харесвала и знаеш това." Наистина бях в опасност, защото тя е страхотна и много секси жена." - The Art of the Comeback, 1997 г.

"Дори за кратко си помислих дали да не предложа на Ивана с идеята за "отворен брак". Но разбрах, че има нещо лицемерно и дръзко в подобно споразумение, с което никой от нас не може да живее - особено Ивана. Тя е прекалено голяма дама." - Trump: Surviving at the Top, 1990 г.

"Робърт Патинсън не трябва да приема обратно Кристен Стюарт. Тя му изневери като куче и ще го направи отново - само гледайте. Той може да се справи много по-добре!" - Twitter, 17 октомври 2012 г.

"Всички знаят, че съм прав за това, че Робърт Патинсън трябва да зареже Кристен Стюарт. След няколко години той ще ми благодари. Бъди умен, Робърт!" - Twitter, 22 октомври 2012 г.

"Знаеш ли какво мразя наистина? Когато видя жена и мъж са женени, жена е омъжена за богат мъж. И в един момент той рита камбаната. Той е мъртъв, а на следващата седмица тя започва да излиза по срещи." - Шоуто на Хауърд Стърн, 16 юли 2008 г.

За разводите

"Мразя концепцията за развода. Мразя всичко, което той представлява." - Шоуто на Лари Кинг, 18 април 1990 г.

"Често казвам на приятели, чиито съпруги непрекъснато им се заяждат за това или за онова, че е по-добре да напуснат, за да намалят загубите си. Не вярвам особено в това, че винаги е по-добре да опиташ да изгладиш нещата..." - The Art of the Comeback, 1997 г.

"Знаете ли, погледнете на процента на разводи - най-големият проблем с брака и най-честата причина за разводи са парите. Хората просто нямат достатъчно пари." - реч по време на Национален конгрес за постижения в Сидни, Австралия, 21 септември 2011 г.

"Бил си влюбен в някого, а сега вече не си влюбен. Омразата е толкова силна, много по-интензивна, отколкото обикновено се получава при бизнес сделка. Няма нищо по-злобно от мъжа или жената, които преминават през развод. Това е чист ад, като нищо друго, което съм виждал." - Think Big and Kick Ass in Business and Life, 2007 г.

"Всеки, който има богатството или дори само скромно богатство, и не е сключил предбрачно споразумение, е идиот, ок?" - TrumpNation: The Art of Being the Donald от Тим О'Брайън.

"Какво по дяволите знам, два пъти съм се развеждал?" - Think Big and Kick Ass in Business and Life, 2007 г.

Станете почитател на Класа