Политик се появи в порносайт

Политик се появи в порносайт
  • Автор:  Classa.bg**
  • Дата:  
    16.05.2019
  • Сподели:

Народният избранник от Либералния алианс казва на потребителите да гласуват за Jokke (прякор за Йоахим), след като приключат със сърфирането. "Да, аз съм в порносайта", каза той и добави, че посланието е игриво и се надява хората да се смеят

Датчанинът Йоахим Б. Олсен, олимпийски стрелец, станал политик, предизвика коментари, след като качи своя рекламна кампания на популярен порносайт, пише Вести.

Депутатът от Либералния алианс казва на потребителите да гласуват за Jokke (прякор за Йоахим), след като приключат със сърфирането си в сайта. 

 

https://images.webcafe.bg/2019/05/14/joachim-olsen/618x401.jpg

 

В пост във Facebook Олсен потвърди, че неконвенционалната кампания наистина е негова. "Да, аз съм в порносайта", каза той и добави, че посланието е игриво и се надява да накара хората да се смеят.

"Половината от интернет е порно. И трябва да сме там, където са гласоподавателите. Според статистиката на бизнеса този сайт има 100 милиона посещения всеки ден, а Дания е 28-ият най-голям източник на трафик. Почти 3/4 от датските потребители са мъже", казва той.

Олимпийският шампион казва, че "95% от кампанията му е сериозна", но има място за нещо, което нарича "забавна функция".

Той призна, че рекламата е предизвикала възмущение сред някои хора, което според него е неизбежно.

Датските избиратели ще се отправят към секциите на 5 юни.

 

 

Прочетена 491 пъти

Станете почитател на Класа